Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Друга ліга дограватися не буде, у Першій лізі можливий міні-турнір
11:17
Друга ліга дограватися не буде, у Першій лізі можливий міні-турнір
У четвер, 21 травня, відбулося засідання Ради ліг ПФЛ.

Друга ліга дограватися не буде, у Першій лізі можливий міні-турнір На порядку денному було одне питання - про продовження чемпіонатів України з футболу серед команд клубів Першої та Другої ліг сезону 2019/20.

Першим розглядалось рішення про догравання чемпіонату Другої ліги України, де виступає ФК "Ужгород". Більшістю голосів було прийнято рішення завершити сезон достроково. Рішення голосуванням підтримали представники 14 клубів. За варіант з догравання сезону виступили представники 5 клубів, один клуб утримався від голосування.

Перша ліга не буде дограватися у традиційному форматі згідно регламенту. Шість клубів Першої ліги проголосували за догравання чемпіонату з регламентом в повному вигляді, вісім клубів проголосували проти, один клуб утримався.

Клуби не змогли вирішити на Раді ліг, в якому вигляді можна дограти чемпіонат Першої ліги. Є пропозиція провести міні-турнір за участю топ-6 колективів. Рішення за виконкомом УАФ. У разі схвалення цієї ініціативи, клуби отримають пропозиції по такому турніру і проголосують за нього у факсовому режимі. 
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 644 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Мікітос  
0
Ко би сумнівався, шо Минай начне плакати, і не захоче догравати:) а як спортивний принцип панове? Цікаво, якби ви були на 4-5 місті, як би тоді співали? Якщо не є бажання грати то і в УПЛ нема шо лізти...

الاسم *:
Email *:
كود *: