Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » ​Друга перемога Руських Комарівців (ФОТО)
18:33
​Друга перемога Руських Комарівців (ФОТО)
Підопічні Віталія Ковчара здобувають другу перемогу у групі і вже точно зіграють в наступному раунді змагань.

​Друга перемога Руських Комарівців (ФОТО) Після стартового туру можна було оцінити потенціал команд, тож перед звітним матчем команда з Ужгородщини підходила  у статусі фаворита зустрічі. Саме вони і розпочали активніше і завдали декілька ударів: Терновай пробив заслабо, а Лукач вище воріт.

На 7-ій хвилині туряни вибігли у швидку атаку, в ході якої Ганич виходив на одного голкіпера та Абдель-Гані в підкаті зумів вибити м’яч з-під ніг нападника. Русин гостро пробивав з лівого краю штрафної та воротар забрав шкіряного.

На деякий час гравці забули за ворота і проводили більше часу у боротьбі у центрі поля. Лише на 34-ій хвилині Магдонас віддав довгу передачу на хід Терноваю, який виграв забіг у свого опікуна і пробивав з 17 метрів та м’яч просвистів над перекладиною.

Гості продовжували йти вперед, намагаючись забити ще до перерви і це їм вдалося. На останній хвилині в ході затяжної атаки Магдонас з 18 метрів влучив у ближню стійку, Любомир Русин добивав з іншого краю штрафної і знову стійка, м’яч відскочив до Магдонаса, який віддав на Олександра Русина в центр карного майданчику і той з шести метрів забиває – 0:1.

На початку другого тайму на деякий час номінальні господарі перехопили ініціативу. Юрій Цап пробив здалеку під перекладину і Гвазава перевів на кутовий. Протягом всієї гри перечинці намагались бити по воротам при першій нагоді, навіть з середини поля, оскільки наблизитись до воріт було вкрай складно.

З часом Комарівці знову заволоділи територіальною перевагою і мали хороші моменти. Магдонас пробивав з штрафного з 20 метрів, але над воротами. Любомир Русин віддав на ліво на Катрича, який м’яко перекинув воротаря і захисників і єгиптянину Абдель-Гані на дальній стійці потрібно було лише не схибити та Марк головою пробив мимо з шести метрів.

Підопічні Пастеляка могли зрівнювати рахунок на 71-ій хвилині, коли Товтин втік на рандеву з воротарем з лівого краю та Роман затягнув з ударом і Бізяєв встиг нейтралізувати небезпеку біля своїх воріт. Не менш гостро було після подачі зі штрафного Вейгешом, Олександр Русин головою підсікав у ворота з п’яти метрів, але мимо цілі.

За дві хвилини до завершення матчу в черговий раз нагадав про себе форвард з Середнього. Катрич запустив у прорив Терновая, який виграв позицію у захисника, вийшов сам на сам і забив свій третій гол у Лізі чемпіонів.

Руські Комарівці завойовують право грати у чвертьфіналі і тепер готуються до центрального поєдинку в цій групі з господарями поля, де буде вирішуватися доля першого місця. Тур’я Ремета билась до кінця і була близькою, щоб набрати перші очки у цьому турнірі.       
 
 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Мирослав Горгош, Ілля Вовчанський
4-й арбітр – Томаш Бабич
Делегат матчу – Віктор Шварц
 
с. Нове Давидково, глядачів 100
 
ФК «Зірка» Тур'я Ремета – ФК «Світанок» Руські Комарівці 0:2
 
Голи: Русин, 45, Терновай, 88.
 
Зірка: Валентин Павлич, Станіслав Горват, Юрій Майдич, Олександр Данканич, Богдан Кучак, Антон Ганич, Олександр Воронич, Валентин Мешко, Андрій Шумаєв, Михайло Скубенич, Любомир Червеняк.
Запасні : Ярослав Скубенич, Владислав Белей, Роман Товтин, Юрій Цап, Іван Кучак, Олександр Копач, Василь Пастеляк.
Тренер – Василь Пастеляк.
 
Світанок:  Іраклій Гвазава, Іван Вейгеш, Марк Абдель-Гані, Любомир Русин, Михайло Лукач, Іван Магданос, Євген Бізяєв, Володимир Врабель, Олександр Русин, Володимир Катрич, Михайло Терновай.
Запасні: Йосиф Горват, Анатолій Соколов, Василь Романюк, Віталій Ковчар, Юрій Лакатош.
Тренер – Віталій Ковчар.
 
Попередження: Данканич, 32, Майдич, 53 – Вейгеш, 36.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1169 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: