Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Друготаймовий камбек "Медеї"
22:07
Друготаймовий камбек "Медеї"
Команда В'ячеслава Пінковського розпочала чемпіонат з непростої перемоги над кінчешцями.

Друготаймовий камбек Центральним поєдинком у групі А була зустріч на Авангарді Сокола та Медеї. Кінчешці суттєво посилились і змогли стати серйозним подразником для більш статусного суперника. Медея у свою чергу посилилась точково, підписавши екс-ужгородців воротаря Славіка та захисника Кобеляша. 

Впродовж першого тайму на полі панувала гостра боротьба, червоно-білі намагались грати першим номером та пробити Фанту ніяк не вдавалось. А під завісу першої половини гри Сокіл зумів забити гол у роздягальню, відзначився Дудаш.

Такий рахунок протримався не довго, вже на 3-ій хвилині другого тайму Джанда справа виконав удар-простріл і влучив у рамку – 1:1.

Підопічні Пінковського продовжували тиснути на ворота суперника і домоглись свого на 63-ій хвилині, удар Селеша голкіпер відбив, однак із добиванням Капустея справитись уже не зміг – 1:2.


ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – 1:2

Голи: Дудаш, 41 –Джанда, 48; Капустей, 63.

Сокіл: Фанта - Дьордяй, Пустовіт, Ількович, Будз (Яхимець, 68) – Товт (Сугоняк, 62), Кривка (Надь, 75), Міговк (Гряділь, 68), Павлик, Корпош (Ковтан, 58) - Дудаш (Шима, 80). 

Медея: Славік – Капустей, Кобеляш, Зуб (Бакша, 46), Мукомела – Гібалюк, Джанда (Семків, 78), Козуб (Ковач, 72), Медведєв, Селеш – Соскида.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 477 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: