Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Дружній візит Лідера
00:18
Дружній візит Лідера
5 жовтня на стадіоні с. Шишлівці, зустрілись ФСК «Фаворит» та «Лідер» с. Сторожниця.

5 жовтня на стадіоні с. Шишлівці, зустрілись ФСК «Фаворит» та «Лідер» с. Сторожниця.

До гри, обидва колективи підійшли добре вмотивовані, адже господарі після програних трьох матчів, дозволили суперникам наздогнати себе в турнірній таблиці, а гості намагалися не втратити переможний хід, який вони здобули в минулих турах.

Гра розпочалася за гарної футбольної погоди на невисоких швидкостях, тому що тренери обох колективів налаштовували свої футболістів на надійну гру біля своїх воріт. Основні події відбувалися між штрафними майданчиками, де команди намагалися здобути перевагу. Напівгострі моменти виникали лише після розіграшу стандартних положень.

В одному з епізодів гості здобули право на кутовий удар, але захисник гостей не зорієнтувався у карному майданчику і рахунок не відкрив. Господарі відповіли також після кутового, удару головою завдав Турега Д., але голкіпер був на місці. Перший тайм завершився за рахунку 0-0.

З початком другої половини матчу колективи додали трохи у швидкостях і можливості для якісних завершальних ударів виникали у гравців обох команд. Футболісти ФСК «Фаворит» розуміючи важливість цього поєдинку великими силами переходили на половину «Лідера» і в одному з епізодів пропустили контратаку в якій Пребуш В. змусив порушити правила Павліш І., у власному штрафному майданчику і рефері призначив пенальті. Дудись О. з позначки не схибив. 0-1.

Господарі намагалися швидко відігратися, натомість пропустили вдруге. Гості здобули право на черговий кутовий удар, Медвідь Е. замість подачі в штрафний майданчик, виконав «сухий лист» і м’яч по дивовижній траєкторії з кута поля залетів у ворота. Звинувачувати голкіпера чи захисників сенсу немає, адже такі голи на аматорському рівні забиваються не кожного туру. Глядачі на матчі разом з футболістами не зрозуміли до кінця, як м’яч опинився у воротах. Так рахунок став 0-2.

Господарі змушені були розкриватися і надіятися що їм також вдасться створити футбольне диво. Інтрига в зустріч була повернута завдяки штрафному удару, який вдало виконав Готра Е. На 68 хвилині матчу рахунок став 1-2. Але на більше господарі, не напрацювали. Як виявилося, стандарти в цьому матчі зіграли вирішальну роль.

Матч завершився перемогою гостей з рахунком 1-2, а господарі втратили другу сходинку в турнірній таблиці відвоювати яку буде вкрай складно, адже ФСК « Фаворит» чекають важкі виїзди в с. Оноківці та с. Есень.


«Фаворит» (Шишлівці) - «Лідер» (Сторожниця) 1:2
Михайло Мацак

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: