Головна » Усі публікації » у світі » Дубль Булеци приносить другу перемогу українцям
23:56
Дубль Булеци приносить другу перемогу українцям
Юнацька збірна України, складена з футболістів 1999 року народження, виборола другу перемогу в еліт-раунді ЧЄ-2016.

Дубль Булеци приносить другу перемогу українцям На цей раз перед підопічними Олександра Петракова не встояли турки, які так само, як і збірна Фінляндії в минулому матчі, отримали три м’ячі без відповіді.
 
З перших хвилин матчу, українці заволоділи ініціативою – гра переважно відбувалась на половині поля збірної Туреччини, особливу загрозу несли стандартні положення, яких в українців було чимало в першому таймі. Та повести в рахунку «синьо-жовті» зуміли лише на 35-ій хвилині. Булеца, який був найактивнішим у складі українців, відкрив рахунок у матчі.
 
По перерві, малюнок гри не змінився, і справедливим підсумком цього стало чергове взяття воріт на 49-ій хвилині – знову відзначився Булеца. Проте 2 пропущених м’ячі турків не знітили, а, навпаки, змусили активно йти вперед та створювати небезпечні моменти. Проте дивідендів це їм не принесло, а навпаки, на 79 хвилині, українці поставили крапку в цьому матчі – гол Козиренко та чергові 3:0.

Закарпатець Сергій Булеца стає героєм зустрічі. Ще один наш земляк Олексій Сич провів весь матч на лаві запасних. До слова, обоє є вихованцями відомого закарпатського тренера Олександра Івановича Філіпа
 
За підсумками еліт-раунду відбору до фінальної частини континентальної першості пройдуть 8 переможців груп, а також 7 кращих колективів, які посіли в своїх квартетах другі місця.
 
Таким чином для прямого попадання на Євро-2016 команді Олександра Петракова буде достатньо не програти збірній Англії, яка має з українцями однакову кількість, але поступається за різницею забитих і пропущених голів.


Еліт-раунд
 
Україна U-17 – Туреччина U-17 – 3:0
 
Голи: Булеца (35, 49), Козиренко (73).
 
Україна:Лунін, Сухар, Попов, Бондар (Авраменко, 77), Миколенко, Чех, Хахльов – Кащук, Булеца, Деда, Кулаков (Козиренко, 63).
Категорія: у світі | Переглядів: 1252 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: