Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Чедрика приносить "Севлюшу" перемогу (ФОТО)
18:26
Дубль Чедрика приносить "Севлюшу" перемогу (ФОТО)
У сьогоднішньій грі двох голів Чедрика вистачило для перемоги виноградівців.

Дубль Чедрика приносить У порівнянні з минулим матчем між цими командами сталися мінімальні зміни – у Бужори був відсутній Ломага, місце якого на полі зайняв екс-гравець Вишкова та Копані Івашко. У Севлюша нову позицію знайшли для Смокоровського, який діяв на місці опорника.

На старті зустрічі гості мали дві чудові нагоди, щоб вийти вперед. На 10-ій хвилині Яцкулинець обікрав Жаренка і вивів Качура на одного кіпера, який самовіддано кинувся в ноги нападнику і ціною ушкодження голови нейтралізував загрозу. Новий голкіпер Севлюша, який три дні тому святкував своє двадцятиріччя, перейшов з аматорського клубу Альянс-2 Липова Долина. 

На 13-ій хвилині Кондратюк знову демонструє надійну гру в рамці зробивши сейв після прицільного і потужного удару Яцкулинця з 23 метрів. 

Та вже на 17-ій хвилині господарі зуміли повести у рахунку після стандарту біля воріт Русина. Віщак подав з кута поля, Куделко скинув на п’ятачок, де Чедрик головою переправив у дальній кут – 1:0.

На 20-ій хвилині команди обмінялись гострими моментами. Веждел подав на дальню стійку, де Яцкулинець пробив головою над поперечкою. За мить Реплюк віддає справа у центр карної зони, де Варваринець намагався ефектно пробити у падінні, але круглий летить значно вище.

Наступна активність біля воріт виникла наприкінці тайму. На 43-ій хвилині Росул підключився до атаки і влучно пробив з 20 метрів, воротар парирує. За хвилину Веждел отримав передачу біля чужої штрафної, однак захисник жорстко відібрав м'яч, іршавці очікували свисток арбітра та Запрутняк не вгледів порушення і севлюшці побігли в контратаку - Варваринець виводить Чедрика на ворота, Михайло обходить кіпера і забиває у пусті ворота – 2:0. Гості апелювали до арбітра щодо офсайду у завершальній фазі атаки, але лайнсмен був непохитним.

Після перерви у виноградівців виник хороший момент – після відскоку у чужій штрафній Євген Русин пробивав з 10 метрів, але вище. На 56-ій хвилині атаку гострим ударом з 20 метрів завершував Віщак, але трохи вище воріт. У команди Білака у другому таймі не клеїлась гра в нападі. Єдиним вартим уваги епізодом був вихід Качура на 66-ій хвилині до воріт у супроводі захисника та Іван пробив не сильно і кіпер забрав. 

На 70-ій хвилині Віщак подав корнер на дальню стійку, де Куделко пробив головою та за Бужору зіграв каркас воріт. Сценарій гри був схожим до першої їхньої зустрічі, коли також Чедрик оформив дубль і ймовірність камбеку десь витала в повітрі. Та в останні хвилин двадцять знову розпочалась злива, яка мабуть збавила атакувальний запал команд. Лише на 87-ій хвилині Мешко виходив на ворота з лівого краю штрафної та пробив не точно.

Севлюш перериває свою серію без перемог у матчах з іршавською командою і з першого місця виходить до наступного раунду змагань. 


Статистика

Удари
11 – 7

Удари в рамку
2 – 4


ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Бужора» (Іршава) –– 2:0

Голи: Чедрик, 17, 44.

Севлюш: Олексій Кондратюк - Василь Ковтун, Василь Куделко, Іван Жаренко, Олександр Логойда (Роман Петречко, 67) - Роберт Смокоровський, Юрій Віщак, Євген Русин (Юрій Мешко, 71) - Володимир Варваринець, Михайло Реплюк, Михайло Чедрик.
Запасні: Василь Козар, Микола Ількович, Юрій Мірошниченко, Борис Штефан, Михайло Чутора, Олексій Остафійчук.
Тренер - Микола Гібалюк

Бужора: Василь Русин – Василь Росул, Роман Мідянчик, Василь Кормош, Станіслав Кохан (Іван Бровдій, 71) - Іван Бандурович, Ерік Івашко, Сергій Яцкулинець, Андрій Русин (Петро Кляп, 75), Іван Веждел – Іван Качур.
Тренер - Іван Білак.

Попередження: Ковтун, 37; Логойда, 54; Петречко, 74; Реплюк, 80 – Росул, 17; А. Русин, 76; Бровді, 83.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 537 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Тарас  
0
Так,дубль !З офсайду явного другий м'яч-,три метра!

الاسم *:
Email *:
كود *: