Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Ковтуна і перемога Берегова
21:10
Дубль Ковтуна і перемога Берегова
Черговий тур обласної першості приніс берегівчанам четверту перемогу поспіль, яку забеспечили клубу два Василя Луця та Ковтун.

Дубль Ковтуна і перемога Берегова Мирослав Баб'як врегулював гру берегівчан всього за декілька тижнів підготовки. Нарешті вболівальники можуть насолодитися смаком перемог, які дарує їм команда. До трьох виїздних перемог берегівська команда змогла додати ще одну – домашню.

Вже на початку матчу підопічні Баб'яка могли відкривати рахунок. Ерік Віщак віддав передачу на Тіберія Кейса, останній навісив у карний майданчик, але Василь Луця у карному не зміг дотягнутися до шкіряного. Ще через дві хвилини момент змарнував Олександр Яворів. Що стосувалось полянців, то вони намагалися пристосуватися до мокрого поля і віднайти свою гру. Та перервав ці намагання Василь Луця на десятій хвилині.

Гості втратили м'яч у центрі поля, атаку розвинув Яворів, який віддав пас на Василя Ковтуна, той довго не думаючи передав пас на Луцю. Василь опинився із м'ячем перед воротами суперника, а в таких ситуаціях форвард знає що робити – 1:0. Кілька стрімких атак змусили голкіпера Поляни Михайла Безика показувати свою майстерність. Забігаючи на перед хочеться відмітити дуже хорошу гру Михайла, якщо б не він, то результат у матчі був би не пристойним.

Середина першого тайму принесла господарям ще одну результативну атаку. Знову ж таки сумбурні дії гостей у центрі поля принесли втрату м'яча, котрого підхопив Кейс і віддав пас у розріз на Ковтуна. Останній, набравши шалену швидкість, був не досяжним для захисників Поляни, в підсумку Безика прибрав на швидкості і переправив м'яч у пусті ворота – 2:0.

Уся інтрига могла зникнути до кінця першого тайму, якби не голкіпер гостей. Михайло Безик рятував команду момент за моментом. Наприкінці тайму міг скоротити відставання Ілля Ропонич, та після його потужнього удару м'яч впевнено забрав голкіпер Павло Кучінка.

Другий тайм футболісти розпочали під дощем. Господарі, здавалося, могли б доводити гру одразу до логічного кінця, але помилку у захисті від Олександра Скакуна не пробачив Ілля Ропонич. Ударом з 25-метрів Ілля пробив нашого голкіпера – 2:1. Інтрига повернулась у матч.

Та, як виявилась, ця інтрига зберігалася лише на табло. Полянці важко йшли вперед і максимум, що їм вдавалось це підійти до шіснадцятки господарів, а там за справу бралися місцеві захисники. На 60-ій хвилині бергівчанам вдалося організувати ще одну гольову атаку. Степан Буксар побачивши вільного Луцю вирішив віддати на нього пас, але останній перебував у положені поза грою, то ж на м'яч не пішов. Полянці, які також вирішили, що наш гравець поза грою зупинилися. Та тут свою кмітливість включив Василь Ковтун, який вибіг із-за спин захисників і реалізував вихід сам-на-сам з Безиком – 3:1.

Господарі в підсумку перемогли з рахунком 3:1 і нарешті почали просуватися угору по турнірній таблиці.
Слід зазначити, що у слід за дорослою командою дуже солідну гру демонструють берегівські юнаки. Підопічні Василя Пануліна у другому колі демонстують хороші результати і мають лише одну виїздну поразку у Мукачеві.


Арбітр - Петро Котубей
Асистенти - Томаш Бабич, Мирослав Горгош.

Делегат – Василь Козик


ФК «Берегово» — ФК «Поляна» — 3:1 (юнаки 1:0)
 
Голи: Луця, 10, Ковтун, 26, 60 - Ропонич, 47.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 882 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: