Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дубль Майбороди і перемога ужгородців
17:43
Дубль Майбороди і перемога ужгородців
Ужгородська команда продовжує утримувати лідерство у Другій лізі України.

Дубль Майбороди і перемога ужгородців Після вчорашньої перемоги головного конкурента - Поділля - ФК Ужгород не мав права на осічку. На кону лідерство - на три очки після мінімального виграшу у Чайки відірвалися хмельничани. Втім, ФК Чернігів зараз хороший, рекордні чотири тури не програє в чемпіонаті (по дві нічиї і перемоги), так що опозиція фавориту сезону від дебютанта чемпіонату очікувалася гідною.

І дійсно: вже в дебюті дуже непоганий момент виник біля воріт гостей. Після прострілу Ментея Койдан скинув на Мироненка, той обійшов суперника і бив з меж штрафного майданчика - на щастя ужгородців, сила удару була невеликою, тому Готра накрив м'яч. У гостей теж ще до перерви були непогані моменти, Шкіндер заробив дуже перспективний штрафний, але Пуканич на цей раз не зміг оминути стінку. Кілька разів активний Вишневський намагався продертися крізь редут господарів. Але гол «прийшов» після стандарту іншого роду.
 
Після чергового загострення на правому фланзі гості заробили кутовий, після подачі Ряшка Вишневський повернув м'яч в штрафний майданчик красивою скидкою в стрибку. Пуканич абсолютно зряче з лівого краю направив м'яч на дальню штангу, де один Сергій Майборода в дотик з близької відстані відправив м'яч у ворота - 0:1. Дуже важливо, що відразу після перерви ФК Ужгород закріпив свою перевагу. Гості буквально видерли м'яч у суперників, Чонка відпасував на Вишневського, той прикрив м'яч корпусом від захисника, розвернувся і скинув прямо під удар Майбороді - 0:2. Це довгоочікувані голи Сергія, перші після травми.

Ось тут не на жарт завівся ФК Чернігів. І незабаром Сердюк заробив кутовий на своєму лівому фланзі, Мироненко подав. М'яч відскочив на дальню штангу, де В'ячеслав Койдан в падінні проштовхнув м'яч у ворота - 1:2. Спершу, правда, арбітр не зафіксував взяття воріт, навіть тренери побігли до лайнсмена доводити, що все було чисто, і після півхвилинної паузи в результаті гол був зафіксований. Уже при мінімальному відриві «тигри» ледь не відігралися, але Койдан трішечки не дотягнувся на перспективну передачу, а прориви Ментея і Сердюка гальмувалися без завершення.

Все-таки, закарпатська команда контролювала хід гри і теж намагалася закріпити свою перевагу. Був момент, коли вже Майборода не зміг відправити м'яч у ворота з перспективної позиції, а вже кожен стандарт гостей був серйозною загрозою, і в одному з моментів воротар Ширай потягнув відмінний штрафний від Пуканича. Але і мінімальної переваги вистачило для перемоги.


ФК Чернігів - ФК Ужгород - 1:2

Голи: Койдан, 59 '- Майборода, 35' 51 '

Чернігів (стартовий склад): Ширай, менти, Мчедлішвілі, Романченко, Борщ, Мироненко, Бибік, Сердюк, Лазаренко, Чаус, Койдан.
Запасні: Лутченко, Рощинский, Вересоцький, Зенченко, Кохановський, Конопко, Лакеенко, Макаренко, Кірін.
Головний тренер: Валерій Чорний.

Ужгород (стартовий склад): Готра, Машталір, Допілка, Сартіна, Федак, Шкіндер, Ряшко, Пуканич, Чонка, Вишневський, Майборода.
Запасні: Восконян, Дуран, Минайленко, Цень, Ференцик, Лютнянський, Тищук.
Головний тренер: Володимир Васютик.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 380 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: