Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Павленка приносить перемогу "залізничникам" (ФОТО)
17:27
Дубль Павленка приносить перемогу "залізничникам" (ФОТО)
У результативному поєдинку чопська команда виборєю дебютну звитягу у Зимовій першості.

Дубль Павленка приносить перемогу Команда Івана Криси підійшла до цього матчу із новим складом оборони і новою схемою – в центрі захисту до Микульці додалися досвідчені гравці Костик та Пакош. Локомотив на цю гру був у досить обмеженому складі, маючи лише одну заміну.

Відразу на початку Ніцкулич готовий був замкнути простріл на дальній стійці, але не влучив у пустий кут. Чопська команда відповіла ударами Павленка з 14 метрів та Антошина з 25 – Кундрик грав надійно у рамці. На 16-ій хвилині Рабел подав кутовий, а Євген Костик замкнув – 0:1.

Підопічним Олега Яворіва знадобилось трохи більше десяти хвилин, щоб зрівняти рахунок. Павленко поборовся за м’яч у чужій штрафній і заробив пенальті. Шимон влучно пробив у лівий кут – 1:1.

Гра проходила на зустрічних курсах та до ударів доходило рідко. В середині тайму пошкодження отримав Степанов і змушений був покинути поле. На 36-ій хвилині Сугоняк приклався з 24 метрів, над поперечкою. За дві хвилини Чобо після подачі справа пробив з 10 метрів, голкіпер спіймав. 

На 50-ій хвилині Надь подав у штрафну, де Ніцкулич пробив головою, але мимо. На 54-ій хвилині Павліш віддав довгу передачу вперед і Павленко втік на побачення з голкіпером, але пробив вище воріт. На 69-ій хвилині правий захисник Чопа Алекс подав з флангу, а Павленко замкнув головою – 2:1.

На 73-ій хвилині Фанта не вдало ввів м’яч у гру, віддавши на Гаврилешка, який одразу вибіг на одного воротаря, але Фанта виправився і нейтралізував загрозу.

На 83-ій хвилині затяжна атака залізничників все ж завершилась третім взяттям воріт. Гаврилешко вийшов один в один та Фанта відбиває, другим темпом Анатолій подає зліва, Павленко пробиває головою – знову кіпер парирує, Антошин підбирає і б’є з 15 метрів, поперечка грає за кінцешців, але відразу ж Павленко добиває головою – 3:1. 

Через дві хвилини Сугоняк віддав у штрафну на Рабела, воротар Чопа не впевнено зіграв на виході і Віктор забиває вже у пусті ворота – 3:2.

На 86-ій хвилині Сугоняк мав можливість врятувати хоча б нічию, але удар Ігора з 14 метрів парирував голкіпер.

Команда Яворіва здобуває не просту перемогу завдяки другому дублю підряд від Павленка і займає другу сходинку у групі. Сокіл поки без очок йде останнім. 


ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Сокіл» (Кінчеш) 3:2

Голи:
Шимон, 28 (пен.), Павленко, 69, 82 - Костик, 16, Рабел, 84.

Локомотив: Іван Кашуба – Іван Павліш, Юрій Боднар, Олександр Шимон, Михайло Алекс – Олександр Антошин, Чобо Шима, Сергій Бобінкін, Олександр Дячук, Анатолій Гаврилешко – Антон Павленко.

Сокіл: Степан Кундрик (Віталій Фанта, 46) - Євген Костик, Олександр Пакош, Юрій Микульця – Томаш Надь, Іван Корпош, Ігор Сугоняк, Віктор Рабел, Євген Загорчак - Девід Ніцкулич, Богдан Степанов (Ростислав Лакатош, 26)
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 477 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: