Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дубль Пуканича приносить перемогу ужгородцям
16:52
Дубль Пуканича приносить перемогу ужгородцям
Команда Васютика продовжує свою переможну ходу у Другій лізі України.

Дубль Пуканича приносить перемогу ужгородцям В гості до лідера - ФК Ужгород, який не втрачає очок на старті сезону, - прибула дуже Куражна і щаслива команда. Вінницька Нива, завдавши гостьову поразку потужному Кривбасу, пробилася в 1/8 фіналу Кубка України, так що була на сьомому небі, незважаючи навіть на провальний старт у чемпіонаті. І на Закарпатті гості привезли практично оптимальний свій склад - його могли б підсилити хіба що досвідчений універсал оборони Попов або вінгер Гемега, який тільки-тільки почав виходити знову на поле після важкої травми, яка залишила його поза грою більш ніж на рік.

З перших хвилин стало зрозуміло, що ФК Ужгород має намір продовжити свою переможну серію. Відмінно йшли атаки команди через лівий край, де комбінували Цень і Чонка. Відкривати рахунок вже на п'ятій хвилині міг Скотаренко, який головою замикав навіс якраз з флангу, а потім з того ж лівого краю штрафного від Ряшка ледь не застав зненацька голкіпера вінничан, який випустив м'яч. Здалеку били також Чонка, Беца, Цень. Словом, Ниві доводилося непросто, і лише десь після 25 хвилин гри вона відсунула гру на чужу половину поля.

І якщо перші боязкі навіси і простріли не приводили до реальної загрози, то штрафний мало не з центру поля змусив потрудитися Готру. Захисник Федорук мітив точно в ціль - ужгородців виручив воротар. І перша половина гри в цілому залишила таке неоднозначне враження - з одного боку, підопічним Васютика гра вдавалася, але з іншого - не вистачало нестандартних дій, загострення, вибуху швидкостей і активності.

А от у другому таймі зусилля господарів матеріалізувалися в гол. В ході звичайної атаки через центр Чонка відіграв на Пуканича, Адріан просунувся вперед і прицільним ударом з правої ноги відправив м'яч у дальній кут - 1:0. Третій гол у чемпіонаті для ветерана - а четвертий трапився хвилин через 17. Знову Пуканич був в центрі уваги: ​​почав атаку з глибини, перепасовувася з Чонкою і дочекався на передачу у відповідь вже прямо перед воротарем. Забивав з близької відстані - 2:0. 

Після деякої паузи рефері Липко вказав на центр поля - в тому моменті поруч з голеадором знаходився його одноклубник, але він демонстративно не підставляв ногу під м'яч, а ступінь впливу його на гру арбітр визначив як незначну.

Кінцівка поєдинку вийшла нервовою, тому що в простій ситуації господарі «наварили» на гол в свої ворота. Передачу Пуканича в центрі поля перехопили суперники, розрізною передачею скористався Підопригора, який вийшов на заміну і забив м'яч у ворота Готри. Але часу, сил, а, головне, горезвісної «глибини складу» Ниві не вистачило, щоб піднести сенсацію. 

2:1 - п'ята поспіль перемога ФК Ужгород, самої раціональної команди Другої ліги на даний момент, яка, здається, реалізовує 100% свого потенціалу.


ФК Ужгород - Нива (Вінниця) - 2:1

Голи: Пуканич, 59, 76 - Підопригора, 85

Ужгород (стартовий склад): Готра, Беца, Шкіндер, Сартіна, Цень, Вагін, Пуканич, Ряшко, Федак, Чонка, Скотаренко. 
Запасні: Калай, Тищук, Дуран, Капустей, Минайленко, Ференцик, Січка, Повхан. 
Головний тренер: Володимир Васютик.

Нива (стартовий склад): Карабін, Сербул, Федорук, Калита, Борячук, Т.Брижчук, Пастушенко, Подкуйко, Громок, Браславський, Загорулько. 
Запасні: Музичка, Івашків, Підгаєцький, Підопригора, Зугравий, Ефременюк. 
Головний тренер: Олег Шумовіцкій.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 549 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: