Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Дубль Русина і перемога Баранинців (ФОТО)
22:02
Дубль Русина і перемога Баранинців (ФОТО)
У матчі відкритті восьмого туру чемпіонату Закарпаття, баранинські футболісти переграли своїх сусідів.

У матчі відкритті восьмого туру чемпіонату Закарпаття, баранинські футболісти переграли своїх сусідів.

У минулому сезоні підопічні Бисаги на цьому стадіоні були сильнішими 1:0. Перед початком цього матчу мало хто сумнівався у перемозі господарів. Самі команди показали багату на гольові моменти гру, більшість з яких була змарнована.

Баранинці вже на початку матчу були близькими до відкриття рахунку. Дзьоба закинув на хід Дудашу, Михайло вискочив на самотнього воротаря і намагався перекинути його, та спроба виявилась невдалою. Фанта перевів круглого на кутовий. Ще в першу десятихвилинку Русин, після подачі зі штрафного від Микуляка, поцілив у стійку пробиваючи з розвороту метрів з дев’яти. Вже наступна атака господарів, на 14-ій хвилині, стала результативною. Лукяник виконав точну подачу на Русина, з правого флангу, і Олександр пробив головою. Здавалось голкіпер забере цей удар та м’яч пройшов під ним і встиг перетнути лінію воріт.

Відповідь Сокола була не менш небезпечною. Дмитро Турега справа віддав у штрафну на Грицкевича, який одразу пробив з 8 метрів. Ізай був на чеку і впіймав шкіряного. Майже ідентичний момент, вже біля протилежних воріт, закінчився ще одним взяттям воріт. Знову Лукяник прострілює з правого кута штрафної, а Русин з 7-8 метрів кладе м’яч під ліву стійку.

Євген Лукяник сьогодні дуже продуктивно відпрацював у ролі диспетчера атак. Так до кінця першого тайму з його передач могли відзначитись Дудаш, та той таки Русин. Ще одного разу Дзьоба через центральну зону вивів Дудаша на ворота та обидва удари Михайла були відбиті Фантою. Відмінну нагоду забити втратив Грицкевич після передачі від Роберта Товта, та удар у дальній кут з семи метрів був не точний.

По перерві тренерський штаб господарів зробив перестановки на полі, згідно яких Дудаш, який відіграв першу половину гри атакуючим вінгером, надалі грав персонально з головною силою кінчешців – Грицкевичем, тим самим перейшовши на схему у п’ять захисників. Це відчутно ослабило атакуючу міць гостей.

Старт другого тайму знову був за Баранинцями. Олександр Назаренко два рази втікав на ворота та на завершенні йому бракувало точності. Сокіл перебрав ініціативу і частіше почав підбиратись до воріт Ізая. Та реальна гострота виникала досить рідко. Удари Жоффчака головою та Грицкевича ногою пройшли біля стійки.

За десять хвилин до завершення поєдинку Лучин, не встигаючи за Лукяником, штовхнув того у спину у своїй штрафній. Бобаль ставить пенальті. Удар Микуляка голкіпер Кінчеша відбив у правому куті.

В кінці команди ще обмінялися небезпечними ударами. Русин замикав простріл Микуляка, але шкіряний пройшов повз ворота. Роберт Товт намагався закинути м’яч у дев’ятку з дальної дистанції, та Ізай дотягнувся і перевів круглого на кутовий.

Баранинці кладуть чергові три бали собі у копилку і чекають осічки одного з лідерів у Перечині.


Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Валерій Шкура, Томаш Бабич
4-й арбітр – Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Віктор Шварц

Стадіон Баранинці. Глядачів 300.

ФК «Баранинці» – ФК «Сокіл» Кінчеш 2:0

Голи: Русин, 14, 17.

Баранинці: Андрій Ізай, Рудольф Балажинець (Володимир Браїла, 76), Сергій Товтин, Євген Лукяник, Михайло Дудаш, Едуард Дзьоба (Сергій Прокопець, 67), Володимир Товт, Ярослав Фаринич, Владислав Микуляк, Олександр Назаренко (Андрій Харченко, 78), Олександр Русин (Євген Стерчо, 82).
Тренер – Іван Бисага

Сокіл: Анатолій Фанта, Олександр Якимець, Іван Корпош, Олександр Глива (Ігор Солодовник, 70), Андрій Лобанов, Роберт Товт, Ігор Мицак (Михайло Марусич, 64), Дмитро Турега (Віталій Лучин, 78), Павло Кривка, Олександр Грицкевич, Віктор Жоффчак.
Запасні: Євген Долгош, Йосип Вароді, Віктор Рабел.
Тренер – Гудзак В.

Попередження: Балажинець, 11, Дзьоба, 31 – Грицкевич, 34, Глива, 64, Лучин, 81.

81 хв. не реалізований пенальті Микуляк (воротар).
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 961 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: