Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Дубль Савка відправляє Н.Коропець на зимні канікули (ФОТО)
21:03
Дубль Савка відправляє Н.Коропець на зимні канікули (ФОТО)
У третьому турі вирішувалась доля путівок до наступної стадії змагань Ліги чемпіонів Закарпаття.

Дубль Савка відправляє Н.Коропець на зимні канікули (ФОТО) У групі Б перед останнім туром склалася дуже цікава ситуація, де кожна команда мала шанси на вихід у плей-оф. Для цього їм треба було лише перемагати, тому обидва матчі носили надзвичайно бойовий характер.

Першими на важке та мокре поле кінчешського стадіону ступили сторожницькі на нижньокоропецькі футболісти. Гості з Мукачівщини трохи краще тримали м’яч і час від часу переміщали гру з центру поля на половину суперника. Але їм не вистачало точних ударів по воротам. Сторожниця робила ставку на стрімкий перехід з оборони в атаку. Часто застосовували довгі передачі у вільні зони, куди постійно вривався єдиний нападник Савко.

У підопічних Когутича дуже хороша нагода була зі штрафного, метрів з 18, але удар Мкртчана прийшовся у стійку. За п’ять хвилин до перерви опорник Михайло Годьо здійснив перехват у центрі поля і запустив у прорив Савка, який залишив позаду захисників і реалізував вихід один в один. 1:0.

Другий тайм розпочався з суперечок між гравцями та з суддями. Спочатку був спірний епізод з офсайдом у Коропця, який викликав нарікання у гостей.

На 53-ій хвилині Олексеєвич з центру поля віддав високу передачу вперед, Савко випередив голкіпера і перекинув шкіряного у пусті ворота. 2:0.

Ще через декілька хвилин Мкртчана жорстко, але по правилам, зупинили у штрафній господарів, але захисникам Сторожниці здалось, що Генріх симулював і вияснення відносин переросло у штовханину, за наслідками якої троє гравців отримали попередження. А півзахисник Сторожниці Олексеєвич, за удар суперника по ногам під час зупинки гри, заробив вилучення.

Підопічні Мальованця змушені були перебудувати гру від оборони. Мукачівці намагались пробити захисну стіну суперника. Олберт прострілював на Делегана, але удар Івана з восьми метрів був не сильним і Новак забрав. Ще одного разу Делеган стріляв з 18 метрів, але вище.

Лише на 85-ій хвилині Делеган все ж переправив кругло у сітку воріт з шести метрів. Та сторожницька команда вистояла у фінальні хвилини і здобула путівку у наступну стадію змагань.

 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Ігор Гарлач
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Кінчеш, глядачів 50
 
ФК «Лідер» Сторожниця – ФК «Н. Коропець» 2:1

Голи: Савко, 41, 53 – Делеган, 83.

Лідер: Михайло Новак, Ярослав Куцик, Юрій Шелепець, Агатолій Олексеєвич, Віталій Микович, Андрій Крупа, Василь Микульця, Юрій Микульця, Михайло Годьо, Олександр Кирлик, Степан Савко.
Запасні: Ян Гецко, Денис Смолига, Максим Гопко, Михайло Данкулинець, Владислав Бедьо, Денис Майор.
Тренер – Тиберій Мальованець.

Н.Коропець: Михайло Янкович, Віктор Смагін, Василь Монда, Василь Шіц, Владислав Васильєв, Максим Печора, Генріх Мкртчан, Валентин Смагін, Іван Делеган, Олег Олберт, Ерік Росул.
Запасні: Василь Сабов, Іван Шіц, Мілан Кіштулинець.
Тренер – Віктор Когутич.

Попередження: Куцик, 18, В. Микульця, 24, Олексеєвич, 36, Ю.Микульця, 55, Шелепець, 55 – Монда, 55, Мкртчан, 72, Віктор Смагін, 85.

Вилучення: Олексеєвич, 56.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1017 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: