Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Дубль Темнохудова вивів «Оболонь-2» до півфіналу
22:19
Дубль Темнохудова вивів «Оболонь-2» до півфіналу
Пропонуємо вам репортаж півфінального поєдинку весняного кубка Хустського району.

Пропонуємо вам репортаж півфінального поєдинку весняного кубка Хустського району.

Пропонуємо вам репортаж півфінального поєдинку весняного кубка Хустського району, у якому чинний чемпіон екзаменував одного з найбільш прогресивних колективів цього турніру ФК «Чертеж» з однойменного приміського поселення поблизу Хуста. Сама ж команда на шляху до півфіналу в 1/8 та 1/4 фіналу поклала на лопатки «Бороняву» та «Золотарево» з одинаковим рахунком – 2:0. Якщо це те «Золотарево», що в минулому році було «Старт» у першій лізі, то цей результат вартий уваги. Про подвиги пивоварів на попередній стадії я так і не дізнався, як і не побачив у рапорті арбітра нумерацію гравців «Чертежа». Та й самі прізвища мені було досить важко прочитати при специфічному почерку тих, хто їх відрапортував. Тому якщо побачите себе під трохи видозміненою назвою, то завдячуєте цьому сааме пані каліграфії писарів клубу.

Сама гра пройшла досить жваво і булла насичена небезпечними моментами біля обох воріт. На початку першого тайму боротьба йшла переважно в центрі поля. Команди боролись за контроль над м’ячем. Найбільшоюг остротою запамяталась 8-ма хвилина, коли гравці«Оболоні», під час атаки правим флангом, заробили стандарт. Темнохудов з точки прострілив на лівий край воротарського майданчика, де кілька його партнерів перебували на вбивчій позиції, однак зовсім трохи не дотягнулись до мяча.

Середина тайму пройшла за незначної переваги пивоварів, які на одну небезпеку суперника відповідали двома своїми. На 16-й хвилині Гелеван пробив з 25-ти метрів повз праву стійку. Через шість хвилин триходівка по центру за участю Бороша, Поповича та Темнохудова завершилась ударом останнього з 18-ти метрів. Воротар зреагував. Ще через три хвилини простріл Темнохудова з правого флангу на одинадцять метрів ударом вище воріт замкнув Лемко. На 30-й хвилині Лемко пробив набагато точніше, та цього разу хорошу реакцію продемонстрував воротар, який перевів м’яч на кутовий.

У «Чертежа» в середині тайму запамятався гравець під 7-м номером, який завдав два удари на 17-й та 29-й хвилині. Перший із них із 40-ка метрів був хоча й точним у правий кут, та йому забракло сили. Скляр без надзусиль забрав мяча до рук. Другий постріл був сильнішим, та м’яч полетів повз ліву стійку.

У кінці тайму чертежці трохи вирівняли гру, зменшивши запал городян. Як наслідок, єдина справжня загроза їх воротам відбулась на 32-й хвилині, коли під час атаки лівим флангом «Оболонь» заробила стандарт. Темнохудов пробив по центру воріт, та Штефуца невдало відбив перед собою. На добивання крім Віктора примчав Попович, та воротар виправився і забрав м’яча до рук. Суперник відповів на 35-й хвилині, коли прорвався по центру. 8-й номер коротким пасом вивів на удар 11-го, який ударом з розвороту цілив у праву дев’ятку. На щастя для Скляра, який не реагував, круглийп олетів трохи вище поперечини. Ще після одного гострого навісу зі стандарту з правого флангу, який відбувсяна 43-й хвилині, в захисті надійнозіграв Гелеван, який виніс м’яч, підсумувавши сухий рахунок першого тайму.

Початок другого тайму пройшов за незначної переваги «Оболоні», яка змогла з цього взятии певні дивіденди. На 50-й хвилині гострий навіс із кутового вдався Гелевану. Штефуца спочатку невпевнено зіграв на виході, та за мить виправився, випередивши Лемка, який примчав до м’яча. Суперник відповів через чотири хвилини гострим випадом по центру зі зміщенням до лівого флангу. На її завершенні єдиний єдиний з польових гравців, якого мені вдалось ідентифікувати, Михайло Марко поцілив із 20-ти метрів точно у правий кут. Бучок та Скляр створивши міні-стіночку заблокували польот м’ячу. У наступній атаці пивоварам вдався стрімкий прорив правим флангом, на завершенні якого Темнохудов фінтами залишив із носом двох суперників та пробив у дальній лівий кут – 1:0.

У середині тайму хустяни продовжили своє домінування у володінні м’ячем та додали в активності. Про певну розгубленість у діях їх опонентів свідчив удар відчаю з 40-ка метрів на 63-й хвилині, якого завдав 13-й номер клубу. М’яч хоча й влучав у лівий кут, та Скляр без надзусиль взяв його до рук. Триходівка Дисумурат-Попович-Вайнраух завершилась ударом останнього над поперечиною. Через дві хвилини ще один прорив по центру, на завершенні якого Темнохудов вивів на ударну позицію Поповича. Володимир хоча й влучив у правий кут, та м’яч полетів не так сильно, як від нього вимагали фани. Штефуца заволодів круглим. На 72-й хвилині гравці «Чертежа» відповіли своїм виходом в контратаку по центру, який завершився ударом 7-го номера з 35-ти метрів повз праву стійку. У наступній атаці «Оболонь» знову змусила трибуни заревти від задоволення. За наслідками якісного прострілу з правого флангу на одинадцять метрів за м’яч зачепився Темнохудов і спрямував його по центру воріт під Штефуцою – 2:0.

У кінці тайму господарі трохи віддали ініціативу і вибігали тільки в контратаки. Під час однієї з таких на 77-й хвилині Темнохудов був близьким до оформлення хет-трику, коли мяч після його удару з 35-ти метрів пролетів у сантиметрах від лівої хрестовини воріт. Через пять хвилин ще один випад лівим флангом зі зміщенням до центру. На його завершенні Орос, що вийшов на заміну, пробив із 20-ти метрів повз ліву стійку. На 88-й хвилині чертежці пішли вперед лівим флангом і не надовго притисли суперника до воріт, завдавши два удари з меж штрафного майданчика. Червеняк та Попович самовіддано заблокували політ м’ячу, підсумувавши перемогу своєї команди.

Другим півфіналістом стала ФК «Іза», яка через дві години після цього двобою здолала ФК «Сокирницю» – 2:0.Місце та час проведення вирішального двобою поки таємниця за сімома замками. Шановні представники Хустського району кидайте на пошту цього сайту чи в комантарі під статею інформацію про ваші змагання, бо мешканці Закарпаття вже думають, що рівень вашого чемпіонату на межі Воловця, Міжгіря чи Великого Березного. Та насправді те, що я побачив у цій грі не поступається жодному з місцевих змагань за винятком можливо Берегівського та Ужгородського районів.


Арбітр – Мирослав Фула
Асистенти –Сергій Гурін та Іван Сабадош.

Запасне поле стадіону «Оболонь», 300 глядачів

«Оболонь-2» Хуст – «Чертеж» – 2:0 (0:0)

Голи: Темнохудов, 60, 75.

«Оболонь-2»:Еміл Скляр, Михайло Бучок, Андрій Вайнраух, Володимир Цубера, Ярослав Гелеван, Василь Попович, ОтіллоБорош, Євген Дисумурат, Віктор Темнохудов, Михайло Лемко, Володимир Попович.
Запасні: Максим Гончаров, КонстантинСенітар, Михайло Лемак, Владислав Орос, Іван Червеняк.
Тренер – Богдан Швець

«Чертеж»: Павло Штефуца, Михайло Ткач, Остап Мезик,Євген Вовчок, Іван Лемак, Юрій Галай, Богдан Хмура, Микола Турдай, Михайло Марко, Вячеслав Сарай, Юрій Костянець.
Запасні: Роман Збоян (граючий тренер), Василь Галай, Михайло Раняк, Михайло Сарай, Валерій Фетько.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 972 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: