Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Дублери Металурга виграють у Середнього (ФОТО)
16:04
Дублери Металурга виграють у Середнього (ФОТО)
Обидві команди проводячи підготовку до сезону зійшлися у товариському матчі на штучному майданчику в Солотвині.

Обидві команди проводячи підготовку до сезону зійшлися у товариському матчі на штучному майданчику в Солотвині.

Донецькі дублери, які проводять свій тренувальний збір у Нижньому Солотвині, що в Ужгородському районі, провели контрольний матч з середнянцями. Гравці вийшли на новісіньке штучне поле в супроводі невеличкого дощу, який не зупинявся впродовж всього матчу.

Видно, що футболісти заскучили за футболом. Гравці в чорних футболках володіли трішки більшою перевагою не даючи передиху захисникам середнянців. Першим відкрив статистику ударів в площину воріт Тимофеєнко, та Лютнянський був на місці. Через декілька хвилин Бундаш хорошим обвідним ударом цілив в ближню девятку, та м’яч пройшов трішки вище.

Високий пресинг червоних часто призводив до пожарів біля воріт донеччан. Однією з таких обрізок не скористався Бандурович, вийшовши сам на сам пробив у воротаря, а його другий удар пройшов над перекладиною.

На 30-ій хвилині вже біля інших воріт стався курйозний момент: Вагін здійснив перехват на своїй половині поля і під пресингом віддав м’яча воротареві та Мирослав не врахував мокре поле і м’яч, під час прийому зрізав круглого собі у ворота.

На правому фланзі прудкий півзахисник металургів Кошман, який влітку був на перегляді в Говерлі, раз за разом обходив своїх візаві і створював гостроту біля чужих воріт. Ближче до завершення тайму команди обмінялися ще по одній можливості відзначитися. Смокоровський здійснив гострий простріли в район одинадцяти метрів, звідки Бандурович сходу пробивав без перешкод та потрапив в ближню стійку. Нападник Металурга увірвався в штрафну і прокинув мимо голкіпера та Шукаль встиг підстрахувати і виніс м’яч з лінії воріт.

Друга половина почалася з безлічі замін, які пішли на користь підопічним Шищенка. В першу десятихвилинку вони провели другий м’яч, форвард на швидкості увійшов з правого краю штрафної на самотнього воротаря і прокинув повз нього вздовж воріт, де набіг його партнер і забив в пусті ворота.

Гравці грали на дуже високих швидкостях, що завжди дуже приємно споглядати вболівальникам, яких зібралось близько сотні.

Серенянці більше грали на своїй половині та мали декілька хороших можливостей. Спочатку арбітр призначив вільний удар в штрафній за небезпечну гру голкіпера донеччан, та удар Сегедія з 13 метрів прийшовся в стінку. Після подачі кутового на дальній стійці Скунзяк перекинув шкіряного через воротаря та захисники винесли м’яч з лінії воріт.

Металурги могли і збільшувати рахунок до розгромного та в одному моменті їх удар прийняла на себе стійка, ще два рази відмінно зіграв Михайло Костюк відбивши удар нападника, який втік з ним на побачення і потянувши постріл з штрафного метрів з 17.

Підопічні Іваниці змогли реалізувати один з своїх моментів вже ближче до завершення поєдинку. Сегедій виконав чудову передачу з лівого флангу, а Василь Коваль впевнено замкнув головою. Ще одну передачу від Крістіана з того ж флангу не зміг втілити в гол Іван Варваринець, пробивши вище воріт.


ФК Металург U-21 (Донецьк) – ФК Середнє 2:1

Голи: Лютнянський (автогол) 30, ? 48 – Коваль, 78.

Середнє (1-ий тайм): Лютнянський, Смокоровський, Шукаль, Чумак, Гулович, Вагін, В. Гей, Тома, М. Бундаш, Гаврилешко, Бандурович.

Середнє (2-ий тайм): Костюк, Лисаченко, Ганич, Ковчар, Лебедь, Кручаниця, Рацин, І. Варваринець, Сегедій, Скунзяк, Коваль.

Тренер: М. Іваниця, В. Слюсар.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 930 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: