Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Дублери "Минаю" мінімально поступається олександрійцям
20:27
Дублери "Минаю" мінімально поступається олександрійцям
У своєму першому поєдинку в історії «Минай» U21 поступився більш досвідченішим одноліткам з «Олександрії» з рахунком 1:2.

Дублери Проте враховуючи, що наша команда була зібрана всього за 1,5 тижні  до того, а суперники вже не перший рік грають на такому рівні – то нашим хлопцям можна лише подякувати за гру, адже виглядали вони дуже пристойно.

Випереджаючи наперед питання, а що з себе представляє наша молодіжка, відповідаємо – найближчим часом ми представимо її більш детально. Очолив U21 добре відомий «минайським» вболівальникам, екс-гравець нашої команди та її тренер, який нещодавно отримав категорію В UEFA – Ігор Ощипко. Допомагає йому Володимир Корнутяк та Дмитро Кабачок.

Про гравців ми також поговоримо детальніше пізніше. А в цьому матчі новачкам нашої команди зі стартових хвилин у грі  з дублем «Олександрії»  вийшли допомагати брати Луціви, Машталір, Ахмедзаде та Шпак із капітанською пов’язкою.

Наша команда з перших секунд сміливо ринулася в бій і дала зрозуміти супернику, що не збирається його боятися. «Минайці» грали у непоганому темпі, комбінували на полі, рухалися до чужої штрафної через короткий пас. Суперник же майстерно очікував помилки команди-дебютанта турніру. І як це часто стається у молодіжному футболі, вони, на жаль, були.

Що цікаво, пропустили ми після власної ж атаки – Ахмедзаде, який у цей день був лідером атаки дубля, класно проривався правим флангом, але його пас заблокували суперники. І після розіграли атаку у відповідь, яка закінчилася ударом під поперечину – 0:1.

Господарі відразу могли зрівняти рахунок: Шпак опинився на хорошій ударній позиції, але його постріл з метрів 15 у ближній кут парирував голкіпер.

Шкода, адже наступного моменту довелося чекати аж до кінця тайму. А до того гості уміло чекали своїх можливостей – і особливо в період з 20 до 30  хвилини у них було декілька гострих моментів. Відчувалося, що «олександрійці» більш зіграні та впевненіші – зрештою, не вперше їм грати на такому рівні.

Але відпочивати наші дублери могли з хорошим настроєм – забий Ахмедзаде наприкінці тайму: він отримав м’яча зліва на вході у штрафну, обіграв захисника та пробив у ближній кут  - не точно.

У другому таймі суперник додав в агресії, але і наша команда не збиралися просто так віддавати очки у матчі. Але, на жаль, на початку тайму  повторилася та же ситуація, що і раніше – ми атакували, мали забивати, але у підсумку у наступній же атаці пропускаємо.

На 55-ій хвилині Шпак знайшов передачею Ахмедзаде, і Рустам втікав один-на-один. Біг він з лівого флангу, тому  коли наблизився до кіпера, підібрав круглого собі під зручну праву  ногу, обіграв голкіпера, але захисники встигли повернутися і вибили м’яч з лінії. У наступній атаці знову забила «Олександрія» - помилка нашого захисника і тепер вже побачення з голкіпером отримали гості – 0:2.

Проте наша команда не розклеїлась від такого прикрого і не зовсім справедливого рахунку і змогла таки забити свій перший гол в історії. Тепер черга пильнувати помилку суперника була у «минайців». Досвідчений, хоч і молодий, Машталір вчасно запресингував голкіпера, коли той намагався низом вивести м’яч з оборони,  і виграв підбір. А далі запустив м’яча у повітря і добив у пусті ворота – 1:2.

На жаль, більше забити не вдалося. Натомість «Олександрія» мала ще кілька моментів, проте добре справився на воротах Ілля Таран.

У підсумку перший матч закінчився з рахунком 1:2 на користь суперника. Проте з часом гра та результат нашої команди має тільки покращуватися. Наступний поєдинок «Минай» U21 проведе в Києві – з донецьким «Олімпіком».

 
«Минай» U-21 - «Олександрія» U-21 1:2

Голи: Машталір, 66 - Петренко, 17 , Глоба.

«Минай» U-21: Таран, Шевченко (Гриновець),  Василь Луців, Сисоєв, Чушенко (Костюк), Петро Луців, Руїс Едгар (Куртанич), Ахмедзаде (Гуменяк), Шпак, Федоров (Кривда), Машталір

«Олександрія» U-21: Борисенко, Коноваленко, Дудка, Янчак (Новіков), Петренко (Каранга), Глоба (Микитюк), Пітручний (Мустафаєв), Івахно  (Гаркуша), Кобенда, Самар, Водяницький

Вилучення: Сисоєв, 51.
Інформаційний департамент ФК «Минай»

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 610 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: