Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Дубриничі беруть кубок голови районної ради
10:06
Дубриничі беруть кубок голови районної ради
Вже стало традиційним в переддень професійного свята працівників органів місцевого самоврядування проводити кубок голови районної ради.

Вже стало традиційним в переддень професійного свята працівників органів місцевого самоврядування проводити кубок голови районної ради.

Символічно, що проведення цьогорічного турніру 7 грудня 2014 року співпало з датою відзначення в Україні Дня місцевого самоврядування.

Відкриваючи змагання, голова районної ради Анатолій Перцев у своєму вітальному слові наголосив, що основною метою проведення даного спортивного заходу є пропаганда здорового способу життя, популяризації проведення в районі спортивно-масових заходів, залучення до занять фізичної культури та спорту депутатів усіх рівнів, мешканців району та молоді. З кожним роком популярність таких змагань зростає. Свідченням цього є рекордна кількість – 18 команд, зареєстрованих на участь у змагання цього року, які представляють майже усі населені пункти нашого району.

Потім голова ради привітав усіх працівників місцевого самоврядування з їх професійним святом, побажав щастя, здоров’я та подальшої успішної праці на благо України. З вітальними словами до учасників змагань звернулися також тимчасово виконуючий обов’язки голови Перечинської РДА Бібен Іван Іванович, Перечинський міський голова Гуранич Мирослава Іванівна та голова районної федерації футболу Василь Стецо. По завершенню урочистої частини розпочалися безпосередньо самі змагання. За регламентом 18 команд були розподілені на 6 груп по три команди в кожній групі. Переможці груп проходили до наступного етапу. За результатами зіграних матчів на груповій стадії до фіналу пробилися команди «ЛВДС» с.Дубриничі та «Карпати» Перечин.

В напруженій та безкомпромісній боротьбі дубриничани зуміли переграти перечинців з рахунком 2:0. В матчі за третє місце «Сокіл» Зарічево здобув перемогу над командою с.Туриця.

Від імені Анатолія Перцева, призерам та переможцям турніру з рук керуючого справами виконавчого апарату районної ради Раца В.М. були вручені кубки, медалі, грамоти та грошові призи. Крім того, за рішенням суддівської колегії пам’ятні кубки отримали: Бабука Тарас (Туриця), як кращий воротар турніру, Утцюський Юрій («Сокіл» Зарічево) – найкращий нападник, Свадеба Станіслав («Карпати» Перечин) – найкращий гравець та Котьо Станіслав («ЛВДС» Дубриничі) – найкращий захисник.

Прес-служба районної ради








Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 753 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: