Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Два голи "Н. Коропця" залишились без відповіді
11:33
Два голи "Н. Коропця" залишились без відповіді
В черговому турі Першості Західної зони "Баранинці" гостювали у Нижньому Коропці.

Два голи Не встигли гості почати гру з центра поля, як вже виймали круглого з сітки власних воріт. Сорока, скориставшись помилкою Стеця, виходить на рандеву з голкіпером і без проблем переграє останнього – 1:0.

За декілька хвилин Сорока прорвався лівим краєм і подав у штрафну, але Ізай впевнено грає на виході. Надалі гра заспокоїлась і проходила переважно в центрі поля.

На 10-й хвилині Маринець завдавав потужного удару зі штрафного, але Ізай впорався із цим пострілом. За декілька хвилин Костик пробив з дальньої відстані, але удар прийшовся в поперечку. На 15-й хвилині, після подачі з правого флангу, м'яч опускався у ворота гостей, але Медведєв, в останній момент, виносить круглого з лінії воріт.

За декілька хвилин підопічні Бисаги подавали з кута поля, після чого Мадяр пробивав головою, але не точно. Згодом Медведєв загрожувава воротам суперника, пробивши з 20-ти метрів, але знову не щастить. Після розіграшу кутового гостями, м’яч потрапив до Костика, той подав у карний суперника, де Стецьо пробиває головою, але вище воріт.

На 35-й хвилині Балажинець, після подачі у штрафну суперника, скидував під удар Мадяру але той не встигає до м'яча. За декілька хвилин Лукіяник ударом зі штрафного намагався засмутити голкіпера господарів, але марно.

Відповідь від господарів не змусила на себе довго чекати. Смагін подав з лівого краю, але першим на м'ячі опинився голкіпер. Під кінець першої сорокап'ятихвилинки, після подачі Лукіяника, головою пробивав Костик, але Ярослав не зміг переграти голкіпера.

З початком другого тайму стало зрозуміло, що гості не збираються здаватись. Так Мадяр пробивав після подачі з лівого флангу, але повз ворота. Господарі в свою чергу, блискавично відповіли. Сорока пробивав з декількох метрів, але Ізай рятує свою команду.

На 55-й хвилині підопічні Когутича розіграли штрафний, після чого Васільєв потужно пробив, але Ізай на місці. За декілька хвилин господарі могли збільшувати свою перевагу, але після скидки від Сороки, Магоч не зміг з декількох метрів влучити у рамку воріт. Та вже в наступній атаці рахунок у грі було збільшено. Після подачі в штрафну, захисники прогавили Сороку і той головою пробиває у протихід голкіперу – рахунок стає 2:0.

Підопічним Бисаги вже не було що втрачати і вони побігли відігруватись. Наслідком чого стала низка гострих моментів. Костик відкинув під удар Андрусю і той, обігравши захисника, пробиває з-за меж штрафної, але вище. За п'ять хвилин «Баранинці» знову загрожували володінням Анковича. Стецьо класно розібрався з двома захисниками і пробив у дальній кут, голкіпер відбив круглого на ногу Фариничу, але той, не зорієнтувавшись у ситуації, влучив у того ж голкіпера.

Відразу в наступній атаці, після подачі, Фаринич пробивав головою, але голкіпер на місці. Користуючись тим, що більшість гравців команди суперника знаходились на їхній половині поля, господарі раз по раз вибігали в перспективні контратаки. Так на 80-й хвилині Сорока мав шанс збільшити перевагу своєї команди, але пробив не точно. Згодом все той же Сорока опинився на ударній позиції, але з його пострілом впорався Ізай.

За декілька хвилин господарі знову розгорнули блискавичну контратаку, після якої партнери вивели на ударну позицію Магоча, але Владислав пробив вище.

Вже під завісу зустрічі гості втратили чудову можливість для взяття воріт. Стецьо підстеріг захисника на помилці і зльоту пробивав у дальній кут, але не зміг влучити у ціль.

Підопічні Когутича зрівнюються за очками з «Баранинцями» і підходять до наступного поєдинку у хорошому настрої.
 

Арбітри: Гецко С., Сімку А., Кота З.
Делегат – Біров І.С

с. Нижній Коропець, глядачів 300
 
ФК «Н. Коропець» – ФК «Баранинці» 2:0

Голи: Сорока 1, 65.

Н. Коропець: Анкович Михайло, Маринець Василь, Васільєв Владислав, Монда Василь, Смагін Віктор, Кіштулинець Мілан, Росул Ерік, Смагін Валентин, Шіц Василь, Магоч Владислав, Сорока Євген.
Запасні: Гуга Іван, Гопик Крістіан, Мельничок Руслан, Переста Юрій, Сабов Василь, Переста Олександр.
Тренер – Когутич Віктор

Баранинці: Ізай Андрій, Дзямко Богдан, Стецьо Едуард, Андрусь Владислав, Прокопець Сергій, Медведєв Віталій, Рудольф Балажинець, Мадяр Олександр, Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген.
Запасні: Джуджук Ігор, Фаринич Ярослав, Ухатюк Артем, Марко Констянтин.
Тренер – Бисага Іван
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 922 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: