Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Два по шість від Минаю (ФОТО)
21:44
Два по шість від Минаю (ФОТО)
У матчі 14 туру першості Ужгорода Минай приймав Фаворит.

Два по шість від Минаю (ФОТО) Команди не співмірні за силою і це стало зрозуміло з перших хвилин. Тим більш Фаворит знову виступав не у повному складі (9 гравців) та ще й без воротаря (у рамку став номінальний захисник).

Вже на 35 секунді господарі повели в рахунку. Едуард Негреш з правого флангу прострілив в район одинадцяти метрів звідки Жоффчак переправив м’яч у сітку воріт. Гра проходила на одній половині поля. На 14-ій хвилині черговий простріл, на цей раз від Назаренка зліва з шести метрів замкнув Багрій. 2:0.

Ще через чотири хвилини після подачі з кута поля Негреш відкинув під удар Дзьобі, який з десяти метрів пробив без шансів для воротаря. 3:0.

На 25-ій хвилині спочатку Микуляк сам завершив атаку, вийшовши на одного голкіпера. А через хвилину вже асистував Негрешу, який забив п’ятий гол своєї команди. Через десять хвилин Микуляк зліва знайшов пасом у штрафній Багрія, який тільки з другої спроби переграв кіпера суперника. 6:0.

Гості, до слова, ближче до завершення першого тайму зуміли двічі пробити по воротам Ковача.

На початку другої половини гри господарі змарнували ще декілька небезпечних моментів. Багрій двічі виходив один в один, але одного разу потрапив у стійку, другого – у кіпера. Та на 64-ій хвилині Костянтин віддав гольову передачу на Бабича, який в один дотик з 13 метрів забив гол.

За дві хвилини Назаренко прострілює справа і Дудаш з другого разу пробиває воротаря. Одразу ж після цього Михайло підбирає на чужій половині м’яч, на швидкості вривається у штрафну і оформлює дубль. 9:0.

Через дві хвилини Гибалюк закинув у штрафну на Назаренка, який відпасував Багрію і той доводить рахунок до двозначного. Гравці Фаворита все частіше доходили до чужих володінь і декілька разів змушували попотіти Івана Ковача. А на 77-ій хвилині в контратаці зуміли провести гол престижу. Едуард Готра промчався по лівому краю, змістився в центр, прокинув повз кіпера і забив гол.

На 85-ій хвилині Назаренко сильно пробив та воротар відбив, але Бабич був першим на добиванні і забив другий свій м’яч у грі. Крапку у побитті Фаворита поставив Дудаш, який здійснив стрімкий прохід по лівому краї, вискочив на самотнього голкіпера і оформив хет-рик.

Рахунок у цьому матчі міг би бути й більшим та гравці Минаю помітно економили сили на більш серйозних суперників. Фаворит тримався достойно, не збиваючись на виноси, а намагався тримати м’яч внизу і через пас виходити в атаку.    

У іншому матчі цього туру, який мав відбутися вчора, Автомобіліст - ЕКО, останнім зараховано технічну поразку через неявку і, скоріш за все, їх ми вже не побачимо на футбольних полях у цьому сезоні.
  
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Денис Дудаш, Євген Зан
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Баранинці
 
ФК «Минай» - ФК «Фаворит» Шишловці 12:1

Голи: Жоффчак, 1, Багрій, 14, 37, 69, Дзьоба, 18, Микуляк, 25, Негреш, 26, Бабич, 64, 85,  Дудаш, 66, 67, 89 - Е. Готра, 77.

Минай: Іван Ковач, Андрій Микитишин, Микола Гибалюк, Едуард Дзьоба, Андріан Бабич, Андрій Лазар, Віктор Жоффчак, Владислав Микуляк, Едуард Негреш, Олександр Назаренко, Костянтин Багрій.
На заміну на другий тайм вийшли: Рудольф Балажинець, Михайло Крьока, Володимир Браїла, Євген Лукяник, Михайло Дудаш.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Фаворит: Дмитро Далекорей, Крістіан Сокач, Любомир Домище, Віктор Готра, Валерій Гандяк, Мате Молнар, Едуард Готра, Сергій Хомяк, Максим Петухов.
Тренер – Шола В.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 761 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: