Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Два різні тайми ледь не коштували "Дерцену" двох балів (ФОТО)
14:12
Два різні тайми ледь не коштували "Дерцену" двох балів (ФОТО)
Про те, як важко підопічні Олександра Пінджолі догравали поєдинок, дізнавайтесь далі.

Два різні тайми ледь не коштували Двобій у Дерцені місцеві фани очікували з нетерпінням. Наймолодші вболівальники озброїлись дудками й очікували від своєї команди тільки перемоги. Перша половина матчу виправдала їх надії. Початок тайму проходив у досить рівній боротьбі з поодинокими вилазками на ворота від обох колективів. Перший вибух стався на 13-й хвилині, коли господарі прорвались правим флангом і Кузьма влучив у ближній кут. Та Гудивок перевів цей удар Олександра на кутовий. Після навісу Пінджолі з правого кута в центр карного майданчика Мідянчик ударом головою влучив у ворота. Воротар зреагував на цей постріл, та м’яч все ж зрикошетив від його рук у сітку – 1:0.

Через чотири хвилини після цього на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру Петровці влучив у ближній кут. Гудивок перевів на кутовий. Ще через хвилину відбулась якісна комбінація «Дерцена» по центру. Пінджоля віддав вперед на Мідянчика, а Роман скинув під удар Савку. Степан сильним пострілом із 12-ти метрів влучив у лівий кут. Воротар зреагував.

Та трохи згодом, після навісу з правого флангу, ракошинці не змогли винести м’яч, чим скориставася Мідянчик, що головою підкорегував його під дальню праву стійку – 2:0. Через чотири хвилини, за наслідками контратаки по центру, партнери середнім пасом виводили Савка віч-на-віч із воротарем, та Гудивок вибіг, випередив Степана й у пожежному режимі виніс м’яч від нього фактично з ноги. Ще через хвилину простріл із правого флангу ударом із вбивчої позиції з чотирьох метрів повз праву стійку замкнув Петровці.

На 32-й хвилині партнери знову вивели Савка на воротаря. Цього разу Степан зачепився за м’яч і без шансів для воротаря, що не міг зреагувати, цілив у кут. Та на щастя для гостей круглий оминув стійку із зовнішнього боку воріт. Як реалізовувати такі виходи, які в народі іменують «рухливими пенальті», в одній із наступних атак партнерам показав Мідянчик. Цього разу його асистентом став Гецко, який далеко виніс м’яч від воріт, що дозволило Роману без проблем дістатись до чужих воріт. Гудивок вибіг з воріт, та не зміг вибити, а Мідянчик фінтом залишив Василя позаду й спрямував круглого в порожні ворота й встановив підсумковий рахунок першого тайму – 3:0.

У другій половині матчу господарі продовжили втрачати нагоду за нагодою. На 49-й хвилині черговий вихід на воротаря не реалізував Олександр Кузьма, який пробив повз ліву стійку. Через десять хвилин гості обрізались у центрі поля, тому Мідянчик вирвався на оперативний простір й змусив опонентів порушити правила в 20-ти метрах від воріт. Рипкович ударом зі стандарту, на щастя для воротаря, який не реагував, пробив трохи вище правої дев’ятки. Ще через три хвилини в атаці по центру Пінджоля заробив право на штрафний із центра поля. Після навісу в карний майданчик Савко пробив у правий кут, та Гудивок у падінні відбив.

На 67-й хвилині атаку гостей правим флангом зі зміщенням до центру за участю Рущака, Курти та Морщука, ударом у лівий кут завершив Артур. Гецко зреагував. Через дві хвилини на завершенні атаки правим флангом Курта середнім пасом вивів Вацьо на воротаря, та Гецко на якусь мить випередив Олександра й врятував ситуацію. Ще через три хвилини на простріл Петровці з правого флангу відгукнувся Савко, який опинився сам перед воротарем, та пробив над поперечиною. На 77-й хвилині Курта навісив із правого флангу в карну зону, де Вацьо скинув під удар Андрейку, та удар Владислава із вбивчої позиції самовіддано заблокували захисники.

За мить Савка знову вивели на воротаря, та удар Степана в правий кут Гудивок відбив. Та після однієї з наступних атак гостей правим флангом зі зміщенням до центру, за участю Рущака, Худинця, Курти та Морщука, круглий все ж влетів у сітку. Артур заробив право на штрафний із 30-ти метрів, а Сінкін зі стандарту в обвід стінки влучив у дальній лівий кут – 3:1. На 89-й хвилині на навіс із кутового з правого флангу в район перед штрафним майданчиком від Курти відгукнувся Морщук, який із ходу сильно пробив у лівий нижній кут. Копас у падінні відбив, продемонструвавши свій кращий сейв.

На завершенні однієї з наступних атак лівим флангом зі зміщенням до центру Худинець скинув під удар Левкуличу й той вколотив м’яч у правий нижній кут – 3:2. За мить вони могли навіть зрівняти рахунок після атаки правим флангом зі зміщенням до центру, коли Морщук асистував Сінкіну й Юрко влучно пробив із 25-ти метрів. М’яч, на щастя для воротаря, який не реагував, рикошетом від захисника, полетів трохи вище поперечини.       
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Соболч Алмаші та Андрій Сімку
Делегат ФФЗ – Ярослав Маєревич
 
с. Дерцен, стадіон «Колос», +20 градусів, ясно, 400 глядачів
 
«Дерцен» – «Ракошино» – 3:2
 
Голи: Мідянчик, 14, 26, 41 – Сінкін, 83, Левкулич, 90+3.
 
«Дерцен»: Валентин Гецко (Йосип Копас, 70), Володимир Степанович Кузьма, Анатолій Рипкович, Марк Полянський, Володимир Володимирович Кузьма, Василь Петровці, Андрій Афанас’єв, Олександр Пінджоля (Олександр Поляк, 70), Роман Мідянчик, Олександр Кузьма, Степан Савко.
Запасні: Нандор Дьерке.
Тренер –  Олександр Пінджоля.

«Ракошино»: Василь Гудивок, Сергій Рущак, Василь Ремета, Андрій Меденцій, Василь Напуда, Юрій Левкулич, Юрій Сінкін, Артур Морщук, Валентин Головач, Вадим Курта, Віктор Козел.
Запасні: Дмитро Худинець, Олександр Вацьо, Владислав Андрейко, Микола Чорней, Юрій Яцина, Артур Гегедош.
Тренер – Олександр Когутич.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1174 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: