Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Два ужгородські дублі добивають "Карпати"
22:48
Два ужгородські дублі добивають "Карпати"
Підопічні Івана Шанти у напруженому протистоянні здолали рахівську команду.

Два ужгородські дублі добивають
На правах господаря з стартових хвилин ужгородці побігли вперед, але забити надто швидкий гол їм не вдалося. На 7-й хвилині Дуран змістився з лівого краю в центр і пробив в ближній кут, але на допомогу голкіперу прийшла стійка. Гості теж не засиджувались біля своїх воріт та серйозно потурбувати Сидоренка їм не вдавалось.
 
На 19-й хвилині матчу Романюк зіграв необачно віддавши поперечну передачу, яку перехопив Соскида і покарав суперника – 1:0.
 
Карпатівці намагались створювати якісь моменти, але до гольових нагод справа не доходила. Ужгород взяв м’яч під свій контроль і будував свої атаки через прудконогого Нуцу Арделяна. Так на 39-й хвилині він увійшов на швидкості у штрафну та був збитий Романюком. Вирок рефері – пенальті. Який чітко виконав капітан Ужгорода Руслан Соскида, пробивши по центру та оформивши дубль – 2:0. На цьому перший тайм і закінчився.
 
Другий тайм більш жваво розпочали гості. Що і принесло дивіденди. Микуличинський подав корнер, Сидоренко невдало зіграв на виході і Яремчук забиває у пусті ворота – 2:1.
 
Надалі гра носила нервовий характер. Господарі контролювали м’яч та до загострень біля воріт Вітовки не доходило. Карпати часто користувались довгими передачами на єдиного нападника Утцюського.
 
Гра потрохи підходила до завершення. Та все ж рахівці мали свій момент на 85 хвилині - Микуличинський пробив з 25 метрів та Сидоренко у карколомному стрибку перевів круглого на кутовий.
 
І все ж вирішальне слово у матчі сказав Арделян за дві хвилини оформивши дубль. На 89-й хвилині Дуран подав у штрафну, Соскида пробив та воротар відбив, а на добиванні перший був Арделян – 3:1.
 
А через хвилину Варваринець розрізною передачею вивів Нуцу на рандеву з голкіпером і той пробив сильно під поперечку – 4:1.
 
Тож Ужгород у досить нервовій грі здобуває три пункти і йду готуватись до дербі з Минаєм.
 
 
Стадіон «Автомобілст» м.Ужгород.

ФК «Ужгород» – ФК «Карпати» (Рахів) – 4:1

Голи: Соскида, 19, 40 (пен.), Арделян, 89, 90 – Яремчук, 54.
 
«Ужгород»: Сидоренко Владислав, Буксар Степан, Чокнадій Денис, Пустовіт Артем, Назаренко Олександр, Каганець Юрій, Трухан Михайло, Ковач Іван (Варваринець Іван 72), Дуран Володимир, Арделян Нуцу (Білінський Роман 90+2) Соскида Руслан.
Запасні: Трофіл Станіслав, Пінковський Вячеслав, Татинець Микола, Галик Богдан.
Тренер: Іван Шанта
 
«Карпати» (Рахів): Вітовка Микола, Кудла Матвій, Ухаль Йосип, Романюк Максим (Василенко Владислав 86), Микулинський Юрій, Фільтюк Роман, Рошко Роман, Яремчук Юрій (Ретізник Василь 79), Лембак Анатолій, Брака Павло (Козурак Микола 83), Утцюський Юрій.
Запасні: Семенюк Олексій, Кокіш Іван.
Юрко Канте
Фото з матчу дивіться на офіційній сторінці ФК "Ужгород" в Фейсбуці
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1285 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: