Головна » Усі публікації » у світі » Двоє закарпатців їдуть до лав національної збірної
17:50
Двоє закарпатців їдуть до лав національної збірної
У неділю, 10 січня, у Києві розпочався навчально-тренувальний збір юнацької збірної України, складеної з футболістів 1999 року народження.

Двоє закарпатців їдуть до лав національної збірної
Став відомий склад юнацької збірної України (футболісти 1999 року народження) для участі в міжнародному турнірі в Мінську Development Cup. Головний тренер команди Олександр Петраков зупинив свій вибір на перевірених бійцях серед яких виявились і два закарпатці - Олексій Сич (УФК Карпати) та Сергій Булеца (Динамо).
 
Україна в Мінську стартує матчем з Фінляндією (18 січня), продовжить зустріччю з Молдовою (19) і завершить груповий етап поєдинком з Грузією (21). Стикові матчі з учасниками інших груп заплановані на 23-24 січня. Особливу увагу тренери будуть приділяти грі з Фінляндією.
 
Адже наприкінці березня підопічних Петракова очікують матчі еліт-раунду відбору Євро-2016 (U-17) з командами Фінляндії (24), Туреччини (26) і Англії (29) за право відправитися в Азербайджан на фінальний турнір (5-21 травня) . До того часу ця збірна України встигне на початку березня зіграти два спаринги з майбутніми господарями Євро-2016 (U-17).
Категорія: у світі | Переглядів: 1395 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: