Головна » Усі публікації » у світі » Двоє закарпатців у складі юніорської збірної здобувають перемоги
12:46
Двоє закарпатців у складі юніорської збірної здобувають перемоги
Олесій Сич та Сергій Булеца взяли участь у перемозі у двох товарняках з юнаками Азербайджану.

Двоє закарпатців у складі юніорської збірної здобувають перемоги Перший день весни виявився вдалим для юнацької збірної команди України серед гравців віком до 17 років. Команда Олександра Петракова, яка готується до еліт-раунду чемпіонату Європи 2016 року, у товариській грі здолала опір однолітків з Азербайджану - 2:0.
 
Голи у складі «синьо-жовтих» забив правий нападник «Шахтаря» Олексій Кащук, який двічі відзначився у воротах суперників після перерви.
 
Перший раз Кащук вразив ворота господарів після передачі центрального захисника «Динамо» Попова майже через все поле. М'яч перелетів через голови захисників, український нападник увірвався з флангу до штрафного і першим же дотиком влучив у ціль.
 
Азербайджанці тут же включили додаткові швидкості, заволоділи територіальною перевагою, а українці перейшли на контратаки. На 77-й хвилині одна з них призвела до другого голу: динамівці Булеца і Козиренко взяли участь у триходівці, після якої Кащук вийшов на ударну позицію і з 15-ти метрів вдруге засмутив господарів.
 
До фінального свистка Україна могла оформити перемогу з великим рахунком. Але на 80-й хвилині Булеца після навісу Кащука ударом головою впритул не влучив в отвір воріт. 
 
Товариський матч
 
Азербайджан U-17 – Україна U-17 – 0:2
 
Голи: Кащук (56, 77)
 
Україна: Лунін – Попов, Бондар, Сухар (Авраменко, 59), Миколенко (Сич, 69), Мусолітін (Сарапій, 59), Хахльов (Чех, 70), Кащук, Дєда (Янаков, 41), Кулаков (Козиренко, 41)


3 березня у Баку українці з мінімальною перевагою здолали азербайджанських однолітків – 1:0.
 
Після першого переможного матчу головний тренер збірної U-17 Олександр Петраков майже на 100 відсотків зберіг стартовий склад команди, додавши до нього Максима Чеха та Дениса Янакова, які два дні тому виходили на заміну.
 
Саме Янаков став автором єдиного голу на 22-й другій хвилині: після розрізного пасу до штрафного майданчику команди Азербайджану українець забив м’яч майже у порожні ворота. До фінального свистка українські футболісти втратили кілька можливостей збільшити свою перевагу.
 
Товариський матч
 
Азербайджан U-17 – Україна U-17 – 0:1
 
Україна U-17 (стартовий склад): Кучерук - Бондар, Авраменко, Попов, Чех, Кулаков, Хахльов, Дєда, Булеца, Сич, Янаков
Категорія: у світі | Переглядів: 820 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: