Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Джокер Вишневський приносить перемогу минайцям
19:58
Джокер Вишневський приносить перемогу минайцям
Команда Василя Кобіна розпочинає сезон з несподіваної перемоги вирваної наприкінці поєдинку.

Джокер Вишневський приносить перемогу минайцям Мабуть 99% вболівальників «Минаю» хотіли аби сьогодні наша команда повторила минулорічний дебют в УПЛ. Але враховуючи, що цю оновлену команду ще ніхто не бачив у справі, то багато хто може і не вірив у те, що закарпатці знову виграють

А вони це зробили! Враховуючи, що, як сказав після гри головний тренер В. Кобін, цей колектив разом грає всього 20 днів, то результат  дійсно неймовірний.

Сама гра виявилася складною. «Олександрія» їхала в Ужгород за очками і демонструвала це на полі. Але «минайці» вистояли, і коли потрібно – атакували. І таки вирвали дуже потрібну в психологічному плані перемогу, яка додасть нам впевненості в майбутньому.  Виграли за рахунок самовіддачі, бажання та характеру.

Загалом, в цій грі вирішили грати за наступною схемою: 3 центральних захисники (Лиховидько Векляк, Горін), 2 латералі (Багайоко, Книш), 3 гравці в центрі (Кулієв,  Петрусенко, Хахльов) та 2 нападники (Селезньов, Білоног).

Розпочали ми доволі активно – зрештою, доволі заповнений «Авангард» мотивував хлопців проявити себе. Проте «Олександрія» не спішила дозволяти господарювати нам на їх половині поля, тому всі підходи до штрафної там і закінчувалися. Можна згадати удар головою Білонога після закидування у штрафну, але він не потрапив у площину воріт.

В першому таймі йшло багато боротьби за м’яч та за простір: «минайці» намагалися прибрати контроль до себе, а коли втрачали круглого, то активно вступали в пресинг і доволі організовано діяли без м’яча. І особливо гостям біля своїх воріт не дозволяли нічого.

За такої гри ваги набувають стандарти. І у «Минаю» був шанс – на 30-ій хвилині заробили штрафний біля карного майданчика, його виконав капітан Книш, але не потрапив у ближній кут.

Під кінець тайму у нашої команди з’явилися моменти з гри – зрештою, гості почали втомлюватися і їх оборона була не такою організованою. Щоправда, перед цим ледь не пропустили самі – в центрі поля помилилися і дали можливість пробити  Бабогло, але Кучер справився з ударом і перевів на кутовий.

Через дві хвилини могли забивати ми – Білоног протащив м’яча майже до штрафної, пробив – над поперечиною. Заробив кутовий, а з його подачі Селезньов ефектно пробив через себе – на жаль, голкіпер «Олександрії» потягнув.

Другий тайм ми розпочали ще більш активно. Додали динаміки в атаці і лінії «Олександрії» не витримували. Хороші моменти мав Білоног, Горін зі штрафного, Селезньов після подачі Багайоко, але не щастило. Ближче до середини тайму «Олександрія» відвела гру від своїх воріт і все частіше атакувала, змушуючи нас відходити назад. Могли навіть забити якби Кучер не врятував на 76-ій хвилині, а потім і на 88-ій

Проте цей оновлений «Минай» продемонстрував характер і рішучість. І ми не грали на утримання нічиї, а грали на перемогу. І її заслужили! Чато навісив із флангу, Гончар поборовся за повітря із захисником і закарпатець, уродженець Перечинщини, новачок клубу Олег Вишневський, який вийшов на заміну, був найшвидшим при добиванні – 1:0.

У цьому матчі багато букмекерів давали примарні шанси на перемогу господарів, тепер буде цікаво подивитись на коефіцієнти минайців у наступній грі. 


ФК "Минай" - ФК "Олександрія" 1:0

Гол: Вишневський 90

ФК "Минай": Данило Кучер, Богдан Векляк, Олександр Петрусенко, Ельдар Кулієв (Антон Байдал 78), Дмитро Білоног (Олег Вишневський 78), Євген Селезньов (Рустам Ахмедзаде 69), Віктор Лиховидько, Данило Книш (Ігор Гончар 58), Олег Горін, Сіака Багайоко, Олексій Хахльов (Михайло Месхі 70)

ФК "Олександрія": Олег Білик, Андрій Цуріков, Владислав Бабогло, Кирило Ковалець (Андрій Новиков 84), Іван Калюжний (Кирило Дришлюк 64), Максим Третьяков (Олег Кожушко 71), Денис Мірошниченко, Дмитро Шастал (Володимир Одарюк 46), Олександр Демченко, Каспарс Дубра, Денис Устименко (Клаудіо Спінеллі 46)
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 527 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: