Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Єдиний гол виводить до фіналу "Ф.Медвідя" (ФОТО)
16:53
Єдиний гол виводить до фіналу "Ф.Медвідя" (ФОТО)
Новодавидківські футболісти знову пробиваються до фіналу Ліги чемпіонів Закарпаття.

Єдиний гол виводить до фіналу Сприятлива сонячна  погода на пізню осінь, наче запрошувала вболівальників насолодитися яскравим дійством – футбольним півфіналом закарпатської Ліги чемпіонів. Поле після тривалих дощів ще не встигло підсохнути, та й газон був не кращої якості – м’яч при торканні з грунтом постійно міняв траєкторію польоту, тож за таких умов на перший план вийшла силова боротьба, морально-вольові якості та характер. 
 
Небезпечними були виконання стандартів, саме після кутового й відкрили рахунок давидківські футболісти. Делеган навісив на кут воротарського майданчика, а забутий захисниками Едуард Варга головою спрямував кулю в дальній кут – 1:0.
 
Вже через 10 хвилин Андрій Сироватко після передачі партнерів з одинадцятиметрової позначки пробивав по воротам Лаз, однак не влучив у ствір. На 40-й хвилині капітан Михайло Калій з центральної зони віддає передачу на хід Івану Делегану, той втікає від опікунів й виходить правим краєм віч-на-віч з воротарем й пробиває в дальній кут – знову повз ворота. Номінальні гості футболісти «Лаз» в першій половині  не змогли створити гостроту біля володінь Олександра Горчака.
 
Проте стартові хвилини  другого тайм вже пройшли під диктовку команди з Ужгородщини. На 50-й хвилині подачу з кутового замикав Анатолій Гаврилешко  - не влучив у ворота. Через 4 хвилини перспективний фланговий простріл головою в падінні летів замкнути Тарас Плиска, однак не влучив головою в м’яч.
 
Та вже на 55-й хвилині подвоїти свою перевагу могли гравці «Ф.Медвідя» - Делеган вирвався на оперативний простір, але воротар «Лаз» вчасно вийшов на перехоплення, зменшив кут обстрілу й парирував удар нападника, але м’яч відскочив знову до гравця давидківської команди – Сергія Медвідя, який вирішив в дотик перекинути кіпера, однак м’яч пролетів над поперечиною воріт.
 
Далі гра перейшла в позиційну боротьбу з масою єдиноборств, дрібних фолів, а з 67-ї хвилини захисник давидківців замешкався з м’ячем, його обікрав нападник «Лаз» Ян свідомо сфолив, щоб уникнути небезпечної атаки й побачив перед собою другий «гірчичник». Залишившись у меншості, давидківці зосередилися на захисних діях, але при нагоді не гребували йти у швидкі контратаки й зуміли втримати бажаний для себе результат.
 
 
Арбітр – Михайло Райда (Іршава);
Асистенти арбітра: Михайло Лялюк, Тарас Шопа (Іршава)
Інспектор: Матвій Бобаль (Ужгород)
Делегат: Іван Староста (Іршава)
 
Стадіон с. Заріччя
 
«Ф.Медвідя» (Нове Давидково) – «Лази» (Великі Лази) – 1:0 (1:0)
 
Гол: Варга Едуард 22
 
«Ф.Медвідя»: Горчак Олександр, Олексик Олександр (Качур Євген 48), Кампов Сергій (Орос Михайло 69), Калій Михайло (к), Медвідь Сергій, Варга Юрій, Стець Юрій, Сироватко Андрій, Кобака Ян, Делеган Іван, Варга Едуард.
Запасні: Качур Євген, Балаж Михайло, Кузьма Олександр, Кабацій Михайло, Мердєєв Вадим.
Тренер: Качур Євген
 
«Лази»: Галаговець Юрій, Плиска Роман (Ряшко Юрій 76), Плиска Тарас, Мотильчак Михайло, Лович Володимир, Сов’як Віктор (Шандор Євген 19, Метелешко Олег 44), Куцик В’ячеслав, Бокотей Андрій, Зубанич Дмитро, Назаренко Сергій, Гаврилешко Анатолій.
Запасні: Зубанич Віктор, Рачкулинець Іван, Лялько Ігор, Калиняк Павло.
Тренер: Іван Ковач.

Попередження: Кобака 25,67, Делеган 63, Кампов 66 – Лович 36, Куцик 37, Плиска Т. 53, Шандор 60, Назаренко 65.

Вилучення: Кобака 67.
Роман СЕНИШИН спеціально для ЛОБДИ
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 983 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: