Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Єдиний переможний від Чедрика (ФОТО)
19:05
Єдиний переможний від Чедрика (ФОТО)
У першій півфінальній зустрічі долю матчу вирішив один результативний удар від виноградівців.

Єдиний переможний від Чедрика (ФОТО) Практично всі бойові одиниці команд були в строю, тож на полі ми побачили оптимальні склади півфіналістів. Розпочали гру команди обережно, але з часом господарі заволоділи повною ігровою ініціативою, перевівши всю гру на половину поля суперника. Вільхівці окрім Грицкевича всією командою весь час знаходились за лінією м’яча і при першій можливості вибивали шкіряного вперед – ось таку картину вболівальники споглядали майже весь перший тайм.

Та попри тотальну перевагу підопічні Слюсара ніяк не могли взламати оборону гостей. Все що їм залишалось, це пробивати із-за меж штрафної, так на 11-ій хвилині Вайда пробив з 20 метрів, але повз ворота. 

На 20-ій хвилині чергове вибивання від воріт Гринишина знайшло свого адресата – це Грицкевич наздоганяв м’яч і опинився один перед воротарем, Козар своєчасно вийшов за межі карної зони і відвів загрозу від своїх воріт. На 30-ій хвилині Бакша зазнав ушкодження і змушений був покинути поле. 

На 32-ій хвилині Ковтун здійснив прохід у чужу штрафну, але у боротьбі втратив м’яч, при цьому круглий влучив у руку Володимиру Товту, який оперся на неї під час падіння, а за новими правилами це не є порушенням, тож арбітр дав продовжити гру.

У другому таймі наставник Севлюша вдався до замін, щоб додати нового імпульсу в атаці, адже велика кількість кутових нічим не закінчувалась, а гольових моментів все не виникало.  

У другій половині поєдинку Вільхівці трохи відтіснили гру від своїх воріт і навіть турбували виноградівського воротаря ударами здалеку. На 61-ій хвилині Гнепа пробив з 22 метрів, Козар забрав. А на 73-ій хвилині Роберт Товт цілив у ближню дев’ятку, однак трохи не влучив. 

Виноградівці і надалі розхитували захисні редути тячівців і дочекались свого моменту на старті останньої п’ятнадцятихвилинки. Удар Артура Вайди з 20 метрів по дорозі до воріт зустрів Чедрика, після чого змінив напрям і залетів у протилежний кут – 1:0.

На 79-ій хвилині Ребрик з 18 метрів поцілив під поперечку та голкіпер впіймав. За хвилину господарі заробили стандарт в 23 метрах від воріт та удар Чедрика пішов вище рамки.

Команда Бучка побігла вперед рятувати ситуацію. На 87-ій хвилині Габор бив з лівого краю штрафної з 12 метрів, але над воротами. Значно небезпечніше було на другій доданій хвилині після удару Скунзяка з 20 метрів, м’яч зрикошетив від одного з захисників та Козар відбив цей складний постріл.      

Виноградівська команда у складному матчі з мінімумом моментів зуміла реалізувати одну з небагатьох нагод і продовжує захищати свій титул кращої команди Зимової першості Закарпаття. Тактика Вільхівців з глибокою масованою обороною практично виправдала себе і навряд вони будуть її змінювати у наступних матчах з севлюшцями.   


"Севлюш" Виноградів – "Вільхівці" 1:0

Гол: Чедрик, 77.

Севлюш: Василь Козар – Василь Ковтун (Євген Лукіяник, 59), Вадим Селещук, Артур Дорі, Роберт Смокоровський – Артур Вайда, Михайло Реплюк, Юрій Віщак, Юрій Мешко (Іван Роман, 46) – Михайло Чедрик, Денис Ребрик (Ерік Віщак, 90). 
Запасні: Іван Марушинець, Даніель Баник, Богдан Боднарюк, Олександр Кормош, Сергій Кутняк, Юрій Мірошниченко, Роман Петречко, Михайло Чутора.
Тренер – Валентин Слюсар.

Вільхівці: Віталій Гринишин – Василь Гнепа, Володимир Попадинець,  Володимир Товт, Едуард Нергеш – Роберт Товт (Павло Кривка, 75), Олександр Септа (Артур Апіян, 78), Вячеслав Ковтан, Іван Куцин (Іван Скунзяк, 63), Мартін Бакша (Євген Мукомела, 30 (Юрій Мушка, 66)) – Олександр Грицкевич (Василь Габор, 80).
Запасні: Богдан Пунько, Михайло Матяш.
Тренер - Юрій Бучок.

Попередження: Чедрик, Роман, Ребрик -  Гнепа, Септа.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 802 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Вариш  
0
А коли будуть Вільхівцям "малий зимній кубок" вручати?

الاسم *:
Email *:
كود *: