Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ефект Лозинця
19:28
Ефект Лозинця
Воловецький нападник розразився хет-триком у ворота Заріччя і приніс перемогу своїй команді.

Ефект Лозинця Другим матчем у Середньому стала зустріч полянців та зарічан, які вийшли на штучний газон. Номінальні господарі були беззаперечними фаворитами, однак першими створила загрозу саме іршавська команда. На 5-ій хвилині вони розіграли кутовий і Симканич пробив з 15 метрів та Кучінка робить ефектний сейв і витягує м’яч з дев’ятки.

Підопічні Кондрі налагодили контроль м’яча і розхитували захист суперника. На 20-ій хвилині спрацювала воловецька зв’язка – Хміль подав з лівого флангу, а Лозинець головою вразив ворота – 1:0.

На 33-ій хвилині свалявці розвинули свою перевагу – Пукіш виводить Івана Русина на ворота і той переграє воротаря – 2:0.

Сама гра була наповнена боротьбою та частими фолами у центрі поля. У другому таймі розпочалась злива і здавалось вона трохи остудила атакуючий запал Поляни. Цим одразу скористались гості і відіграли один м’яч. На 63-ій хвилині Боднар влучно пробив зі штрафного з 20 метрів під поперечку – 2:1.  

Та на більше команда Дякулича не спромоглась, а наприкінці поєдинку пропустила два результативні випади у виконанні Лозинця. На 80-ій хвилині полянський форвард здійснив забіг через пів поля у супроводі захисника Сокача і пробив з гострого кута – 3:1.

На 86-ій хвилині Великий змістився із свого правого флангу у центр і знайшов на іншому краї штрафної Лозинця, який зблизився із воротами і пробив у ближній кут – 4:1.

Поляна  у другому матчі поспіль забиває чотири голи і продовжує йти на першому місці у групі. 


Поляна – Заріччя 4:1

Голи: Лозинець, 20, 80, 86, І. Русин, 33 – Боднар, 63.

Поляна: Кучінка – Великий, Власик, Жаренко, Гулович – Кундрик, А. Русин, І. Русин, Пукіш, Хміль – Лозинець.
На заміну виходили: Хайнас, Гузинець, Бобик.


 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 557 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: