Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ефектний гол Стасюка приносить нічию минайцям
20:31
Ефектний гол Стасюка приносить нічию минайцям
Лише наприкінці матчу Інгулець зумів вирвати нічию.

Ефектний гол Стасюка приносить нічию минайцям
У Петровому лідер Першої ліги приймав сьому команду чемпіонату. Між суперниками шість позицій у турнірній таблиці, але відділяє їх всього три залікових пункти. Раніше в офіційних матчах суперники не зустрічалися.
 
На тижні обидві команди пройшли далі в Кубку України, тим самим довели, що перебувають у своїй оптимальній ігровій формі. Підопічні Лавриненка у 2019 році на своєму полі ще не програвали, але новачки Першої ліги приїздили до Петрового з бажанням зіпсувати цю статистику.
 
Напередодні очного протистояння суперники підсилилися молодими футболістами. Інгулець підписав нападника Лободу, а Минай дозаявив Ібадова, який може зіграти як у захисті, так і у півзахисті.
 
Щодо першого тайму, то тут спрацювало правило футболу, згідно з яким логіку тут шукати не варто. Перших півгодини Інгулець нічого не дозволяв зробити біля своїх суперникові, та й сам особливо не виділявся моментами окрім територіальної переваги. Але на 30-й хвилині сталося неймовірне — Сантос довгою передачею з місяця лівого захисника знайшов Стасюка, який одним дотиком просунувся вперед, а другим рівно з місця між лінією штрафної і боковою лінією з лівою відправив м’яча за спину ошелешеному Шусту. Фантастика і 0:1. Окрилені успіхом за кілька хвилин ужгородці провели ще одну атаку, Пиняшко з власної половини поля відправив у прорив Гегедоша, який увійшов до штрафної, обманним рухом пішов від Павлова і з центральної зони пробив прямо у Шуста…
 
А такі шанси тринькати не можна, бо перед свистком на перерву Інгулець отримав стовідсоткову можливість зрівняти рахунок. На 44-й хвилині Запорожець навісив у район 11-метрової позначки, Попович вийшов далеко з воріт, врізався у Мішуренка і Шандор небезпідставно вказав на «точку». Але Щедрий не зумів переграти Поповича, який вгадав напрямок удару.
 
Другий там пройшов у тому ж ключі, що й перший. Господарі багато пресингували, йшли вперед великими силами, тоді як Минай спокійно грав у захисті, шукаючи свій шанс. Лавриненко випустив на поле Січінаву, який і зумів наприкінці тайму зрівняти рахунок. Запорожець ввів м’яч з ауту, Синьогуб м’яко вирізав з лівого флангу до штрафної і Січінава ударом головою як із підручника відправив м’яч у дальній кут. 1:1
 
Кінцівка другого тайму пройшла під акомпанемент атак господарів, але забити могли саме гості. Минай вибіг у контратаку у компенсований час, Нурієв протягнув м’яча по центру, Запорожець ціною жовтої картки і небезпечного штрафного у бік воріт Шуста, зупинив суперника. Але ужгородці не скористалися цим подарунком.
 
У підсумку нічия, Інгулець, незважаючи на те, що просидів обидва тайми на воротах опонента, втрати два очки і віддав першу сходинку.

 
Інгулець (Петрове) – ФК Минай – 1:1
 
Голи: Січінава, 82 — Стасюк, 30
 
Інгулець (стартовий склад): Шуст, Балан, Ковальов, Павлов, Синьогуб, Лупашко, Запорожець, Клименко, Щедрий, Коваленко, Мішуренко.
Запасні: Шухман, Січінава, Льопка, Кучеренко, Коробка, Акименко, Фатєєв, Писко, Лобода, Козак, Елла Кен.
Головний тренер: Сергій Лавриненко
 
Минай (стартовий склад): Попович, Жичиков, Маткобожик, Антоніо Сантос, Стасюк, Гавриленко, Нурієв, Страшкевич, Пиняшко, Глагола, Гегедош.
Запасні: Кулініч, Беца, Допілка, Вагін, Кіча, Шпак, Карноза, Маїк, Араужу.
Головний тренер: Василь Кобін

Нереалізований пенальті: Щедрий, 44 (воротар)
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 567 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: