Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » ЕКО здобуває три очки з Вопаком (ФОТО)
21:20
ЕКО здобуває три очки з Вопаком (ФОТО)
У 12-му турі чемпіонату Ужгорода команда супермаркету поступилася вдома ЕКО.

ЕКО здобуває три очки з Вопаком (ФОТО) Господарі поля вийшли на звітний матч у новій формі, але на якість гри це не сильно вплинуло. Вже на сьомій хвилині Пребуш необережно зіграв проти Товта перед своєю штрафною. Сам постраждалий і виконав стандарт, сильно пробивши з 19 метрів. Голкіпер намагався відбити, але зробив це невдало, у свої ворота.

У період до двадцятої хвилини гра проходила переважно на половині поля Вопака. Далі жовто-зелені вирівняли сили і почали все частіше навідуватись до чужої штрафної. Рущак пробивав з розвороту з 18 метрів, але не точно. А на 24-й хвилині Обдирко вже в штрафній намагався прокинути собі на хід головою, але був жорстко заблокований Пецою. Арбітр ставить пенальті. Машталір пробив у лівий кут та Пуга дотягнувся і з другої спроби забрав круглого.

На 32-й хвилині в ході швидкої атаки Вопака Муранський віддає трохи лівіше на Машталіра, і той увійшовши в штрафну б'є мимо Пуги і зрівнює рахунок.

Гості відповіли ще одним ударом зі штрафного по центру, Гвазава перевів на кутовий. За шість хвилин до свистка на перерву черговий стандарт ековців став гольовим. Навіс з кутового Пеца на дальній стійці перевів на протилежну сторону, де Горняк з двох метрів добив шкіряного в сітку воріт.

Негативним моментом в цій грі була димова завіса, яка заважала грати футболістам. Хтось із сусідів стадіону весь час палив відходи і дим йшов прямо на поле.

У другій половині гри команди діяли менш продуктивно. ЕКО намагався відсунути гру від своїх воріт і повільно просуватися до чужих воріт. Вопак шукав передачами вперед Пребуша та Машталіра, але доводити атаки до ударів їм вдавалось вкрай рідко.

Гості ж досить легко наближались до володінь Гвазави і час від часу турбували його пострілами. Як от Ференцик та Грицкевич з лівого краю. За десять хвилин до кінця зустрічі Грицкевич відмінно скористався подачею з правого краю від Лодомиряка і головою переправив круглого у дальній кут.

Останній удар у грі був за господарями. Це Ярослав Рущак приклався з далекої відстані та Пуга зумів відбити цей удар.

Через досить пізній початок гри (у 18:30) останні тридцять хвилин команди грали при поступовому потемнінню.
 
 
Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Мирослав Горгош, Євген Зан
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
Стадіон села Кінчеш
 
ФК «Вопак» - ФК «ЕКО» 1:3

Голи: Машталір, 32 – Товт, 7, Горняк, 39, Грикевич, 81.

Вопак: Іраклій Гвазава, Михайло Фаркаш, Мирослав Муранський, Тарас Плиска, Роман Плиска, Євген Обдирко, Віталій Пребуш, Ярослав Рущак, Сергій Машталір, Анатолій Лукачина, Юрій Левкулич.

ЕКО: Олександр Пуга, Євген Лодомиряк, Євген Ференцик, Роберт Товт, Мирослав Скрип, Павло Кривка, Сергій Товтин, Василь Фекете, Володимир Кардач, Анатолій Пеца, Адріан Горняк.
На заміну виходили: Юрій Славік, Олександр Грицкевич, Іван Варваринець, Андрій Гаврилів.

Попередження: Фаркаш, 40, Пребуш, 85 – Пеца, 40.

На 24-й хвилині Машталір (Вопак) не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 956 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: