Головна » Усі публікації » у світі » Ерік Кушнір підписав новий контракт з Дебреценом
00:02
Ерік Кушнір підписав новий контракт з Дебреценом
Юний мукачівський футболіст буде виступати в DVSC до 31 грудня 2021 року.

Ерік Кушнір підписав новий контракт з Дебреценом
За інформацією офіційного сайту DVSC, вслід за своїм одноклубником Олександром Надем, Ерік також продовжив термін дії договору з дебреценським клубом.
 
Розпочинав свою футбольну кар’єру Кушнір в Мукачеві, виступаючи в ДЮФЛУ у складі ДЮФК Мукачево. Далі тривалий час грав за команди U14-U16 львівських Карпат. Згодом перейшов до Дебрецена, хоча перед цим півроку відіграв в угорській Торпі.
 
Уродженець Нижнього Коропця влітку 2017 року приєднався до відомого угорського клубу, де виступав спочатку за команди U17, U19, а у сімнадцятирічному віці дебютував за основну команду, де зараз є твердим гравцем старту.

Кушнір є гравцем захисного плану, діє здебільшого на правому фланзі. За молодіжні команди грав переважно у центрі поля. У цьому сезоні Ерік зіграв 17 матчів (з 18 можливих), з яких в 14 виходив зі старту (1234 хвилини), а також один поєдинок у Кубку. В його активі дві гольові передачі. Дебрецен після 19 турів ОТП Банк Ліги Угорщини йде на третьому місці відстаючи від другого Відеотона на три бали, і випереджаючи четвертий Гонвед на два пункти.
 
У четвер, 7 лютого, Еріку виповниться 19 років і це чудовий подарунок від клубу перспективному закарпатському футболісту. Ми також вітаємо його з подвійним святом і очікуємо зовсім скоро побачити Кушніра у єврокубках!

Авторитетний німецький футбольний сайт Трансфермаркт оцінює Еріка у 350 тисяч євро, а в графі національність значиться Угорщина. 
 
Досить дивно, що тренери українських юнацьких збірних досі не звернули увагу на Кушніра, який у вісімнадцять років має вже вагомий ігровий досвід у чемпіонаті Угорщини та ще не заграний за тамтешні збірні.

Категорія: у світі | Переглядів: 1417 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: