Головна » Усі публікації » у світі » Ерік Кушнір продовжив контракт з "Дебреценом"
15:11
Ерік Кушнір продовжив контракт з "Дебреценом"
Мукачівський захисник підписав контракт на три роки і зіграв у спарингу з італійською "Ромою".

Ерік Кушнір продовжив контракт з "Дебрецен" підписав черговий трирічний контракт з Еріком Кушніром, який на сьогодні зіграв у 65 матчах ліги і забив 1 гол. Закарпатський футболіст, який може зіграти на кількох позиціях, став професійним гравцем у складі Локі, дебютувавши у травні 2018 року у грі з "Гонведом".

"У мене важкий рік (через травму пропустив майже півсезону), тому я щасливий, що ми змогли домовитись і керівництво запропонувало черговий контракт. У мене є мрії, яких я прагну досягнути і працюю над тим, щоб отримати якомога більше ігрового часу у NB I. Я вважаю, що цей контракт несе великі очікування для обох сторін", - підсумував гравець у футболці з номером 29.

Минулої неділі "Дебрецен" провів заключний спаринг, у ході підготовки до нового сезону, у Римі з командою Жозе Моуріньйо. Товариський матч закінчився перемогою "Роми" 5:2. 

“У мене були серйозні пропозиції, але врешті-решт вирішилось, що я залишатимусь у DVSC. Приємно, що клуб розраховує на мене, я вірю, що зможу проводити більше часу на полі в новому сезоні - сказав 21-річний футболіст, який вважає, що команда була добре підготовлена ​​за шість тижнів. - Фундамент закладений, ми проробили багато роботи. Під час тренувального збору команда попрацювала ще краще, і це був величезний досвід мати можливість провести тренувальний матч з "Ромою". На жаль, ми не можемо щотижня конкурувати з грандами європейського футболу, але я дуже радий, що маю такий шанс. Ель Шаараві грав на моєму фланзі у другому таймі, що й казати, мені було дуже важко грати проти гравця такого калібру. Як правило, цей футболіст здатний створити собі момент після кожної помилки суперника. Загалом, я не задоволений, оскільки зустріч пройшла не так, як ми хотіли, але це був чудовий досвід."

У минулому сезоні "Дебрецен" виграв першу лігу Угорщини і повернувся до вищої ліги. Локі розпочне сезон поєдинком на стадіоні будапештського Гонведа у суботу о 21:00. 

"Останні три сезони були досить суперечливими для нашого клубу, коли ми спочатку виграли бронзу вищої ліги, у наступному сезоні вилетіли з вищої ліги, і в минулому сезоні виграли першу лігу. Радий знову грати у футбол у вищій лізі, я дуже чекаю відкриття сезону проти "Гонведа". Я впевнений, що у нього буде гарний настрій, хоча б тому, що червоно-чорні проведуть свій перший чемпіонат на своєму новому стадіоні."

Мукачівський захисник наразі оцінюється німецьким порталом Трансфермаркт у 300 тисяч євро.

 
Категорія: у світі | Переглядів: 627 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: