Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Ерік Кушнір: "У наступному сезоні прагнемо повернутись у вищу лігу"
13:02
Ерік Кушнір: "У наступному сезоні прагнемо повернутись у вищу лігу"
Футболіст DVSC Ерік Кушнір провів більшу частину свого часу на полі за першу команду, ставши провідним гравцем основи.

Ерік Кушнір:
Уродженець Нижнього Коропця попри стабільну гру за Дебрецен у вищій лізі поки не зміг привернути увагу наставника молодіжної збірної України Руслана Ротаня. Проте 20-річний мукачівець не обділений увагою місцевої преси, так молодий закарпатський футболіст відповів на питання utanpotlassport.hu. 

- За сезон, який ми залишили позаду, наскільки ви стежили за грою своїх однолітків? Чи знаєте, що ви зіграли найбільше матчів за першу команду серед гравців з U21?

- Чесно? Я не думав про це, - сказав Ерік Кушнір, гравець із Закарпаття. Ви перша людина, від якої я чую це, але я радий цьому: очевидно, чим більше ти граєш, тим більше розвиваєшся. У цьому відношенні я не можу скаржитися, адже я отримав максимальну довіру від Андраша Герцега, Золтана Вітелкі та Елемера Кондаша. Дякую їм за все це!

- Ви очікували, що в цьому сезоні будете грати правим захисником та опорним півзахисником? Чи вас це не турбувало, що вам довелося багато разів змінювати свою позицію, навіть під час матчу?

 - Мене зовсім не турбує це, тому я завжди граю там, де мене ставить тренер. Насправді ви можете перейти з однієї позиції на іншу за лічені хвилини, так що це має бути найменшою проблемою.

- Багато хто думає, що найважчим завданням для 20-річних футболістів є вміння підтримувати високий рівень від матчу до матчу. Як ви оціните цей сезон для себе?

- Я погоджуюся з тим, що дуже важко з тижня на тиждень показувати той самий стабільний рівень, якого ти очікуєш від себе, і який очікує від тебе тренер. Звичайно, у мене були і недоліки, на початку чемпіонату гра йшла не так, як я б хотів. Але це нормально, це змушувало мене більш наполегливо тренуватися, і вже весною я виправив багато помилок, які я, на жаль, зробив восени.

- У другій половині сезону ви займали місце в стартовому складі команди кожного матчу.

- Так, я зміг завоювати місце у стартовому складі навесні і показувати більш збалансовану гру, ніж в осінній частині чемпіонату. У післяепідемічному продовженні сезону, коли нам доводилося грати матчі кожні 3-4 дні, я також підбирав потрібний ритм. І все-таки я почуваюся дуже погано від того, що нам в підсумку не вдалося втриматися у вищій лізі.



- В останні роки вам вдавалося постійно виходити на поле в NB I (вища ліга), але ця тенденція може бути перервана, оскільки ви можете представляти Локі наступного сезону лише у другій лізі.

- Я поки не думаю про те, щоб покинути Дебрецен. Ця команда дала мені можливість довести свою спроможність грати у вищій лізі Угорщини, і я цього ніколи не забуду. І місто, і вболівальники заслуговують більше, ніж NB II, тому наш обов'язок негайно повернутись.

- Що стосується шансів, DVSC постійно довіряє місце на полі угорським гравцям U21: разом з Норбертом Кундраком (21) та Петером Баратом (18) ви провели в полі в сезоні 2019/20 NB I. 3333 хвилини на полі.

 - Це дуже добре чути, тому що важливо, щоб молоді гравці, які грають у місцевій академії, також відчували, що можуть потрапити в першу команду. Оскільки я також був гравцем футбольної академії Дебрецена, я точно знаю, наскільки важлива ця роль в мотивації. Я намагаюся дати їм хороший приклад, і я дуже впевнений, що наступного року вони зможуть знову вивести команду до вищої ліги.

 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 504 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: