Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Євген Костик: «Хотів би виокремити гравців, що мені асистували – Гібалюка та Микуляка»
13:02
Євген Костик: «Хотів би виокремити гравців, що мені асистували – Гібалюка та Микуляка»
​У 6 турі обласної першості ФК «Минай» переграв ФК «Спартакус» з рахунком 2:0.

Євген Костик: «Хотів би виокремити гравців, що мені асистували – Гібалюка та Микуляка» Тривалий період команда Микола Гібалюка, граючи в більшості, не могла відкрити рахунок. Здобув для колективу такі потрібні очки нападник Євген Костик, який вдало увійшов у гру з лави для запасних. Після матчу він поспілкувався з клубною прес-службою.

‒ «Звичайно, виходивши на заміну, ставив собі за мету підсилити гру. Гравець з лави запасних тільки з таким налаштуванням повинен виходити на поле. Ми забили вже наприкінці зустрічі, але моменти мали і до цього. Можливо на мене робили ставку для стандартів. Наша команда складається з доволі високих футболістів. Попередні ігри ми практично всі м’ячі забивали якраз таки після виконання стандартів. Щоправда, у цій зустрічі ми відзначились з гри.

Хотів би виокремити гравців, що мені асистували. Це наші провідні виконавці. Перший гол – це чудова передача Гібалюка з правого флангу. У другому м’ячі гольову передачу записав Микуляк. У першому випадку, можу констатувати, що все виконав зряче. У другому – вже краєм ока побачив, що воротар вийшов зрамки і зумів його перекинути. Партнери, звичайно, вітали. Навіть жартували. Зізнаюсь чесно, думав, що команда забезпечить собі комфортну перевагу не під завершення гри. Але добре, що все так завершилося. Десь навіть фарт допоміг».
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1066 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: