Головна » Усі публікації » у світі » Євро-2014 (U-19). Німеччина - Україна 2:0
21:41
Євро-2014 (U-19). Німеччина - Україна 2:0
Юнацька збірна України, складена з гравців до 19 років, провела заключний матч на груповому етапі фінальної частини Чемпіонату Європи.

Юнацька збірна України, складена з гравців до 19 років, провела заключний матч на груповому етапі фінальної частини Чемпіонату Європи.

Після нічиєї із діючими переможцями континенту у своєму віці сербами та важкої перемоги над болгарами «жовто-блакитні» записали до свого доробку і третій можливий результат – поразку.

Зустріч фактично розпочалася із пропущеного нашою молоддю голу. Зельке залишили надто багато простору у штрафній Сарнавського, і кращий бомбардир німецької збірної прибрав на замасі Бурду та пробив під опорну ногу нашому голкіперові. За декілька хвилин наші захисники ледь не помилилися при передачі на Сарнавського, коли той же Зельке немов шуліка кинувся пресингувати голкіпера. Однак наш перший номер, який заявлений на цей турнір під дванадцятим, на крок випередив німецького нападника.

Першим шансом створити небезпеку біля чужих воріт у нашої збірної стало забігання Коваленка правим флангом, одначе у швидкості Віктор, на жаль, програв своєму опонентові, тому максимум, що вдалося вижати з моменту, кутовий. А за три оберти секундної стрілки вже ледь не вперше у гру знадобилося вступити голкіперу німецької команди Шніцлеру, коли Харатін з-за меж штрафного пробивав точнісінько у праву шістку, однак Шніцлер зміг перевести кулю на кутовий. Проте подача від флажка не стала для «триколірних» розрадою: Бурда залишився ніким не прикритим у центрі штрафної і дещо криво та все ж наніс удар по воротах – глухий стук у поперечину, напевно, був чутний по всьому пустому стадіону.

Ближче до середини тайму гра дещо заспокоїлася й такий темп змінювалася лишень періодичними спалахами активності німецької команди. До прикладу, мав шанс подвоювати рахунок Штендера, який отримав у штрафній передачу від Брандта, з легкістю прибрав Танковського і з розвороту цілив у дальній кут, та, на наше щастя, не влучив. А дещо згодом Езтуналі Езтуналі наніс неочікуваний постріл у дальній нижній кут по діагоналі з-за меж штрафної, проте нас урятувала стійка.

Другу половину наша збірна почала дещо жвавіше, проте особливого зиску це підопічним Петракова все одно не принесло. Німеччина хоч і не була безгрішна біля власних воріт, проте і атакувала більш різноманітно та небезпечно. З часом нашому суперникові вдалося повністю перехопити ініціативу у зустрічі, змусивши «жовто-блакитних» ледь не у повному складі «сісти» на свою половину поля. Одначе навіть така щільність редутів не давала впевненості у власних тилах. Най вірогідніший шанс для подвоєння рахунку втратив той самий Зельке, якого вивели віч-на-віч із Сарнавським, що вискакував на перехоплення, але у ворота німецький форвард не влучив. Проте вже наступний свій шанс Зельке не змарнував, знову проявивши індивідуальну майстерність, перегравши, здається, Бурду й поціливши мимо Сарнавського.

Лишень після цього Олександр Петраков почав вирішив внести зміни у гру через заміни, але все було марно і особливо перебіг подій на полі вони не змінили. За таких розкладів залишалося сподіватися на те, що болгарам у паралельній зустрічі вдасться не програти Хорватії. І до кінця основного часу події для нас складалися найкращим чином. Проте на першій доданій хвилині хорватам вдалося відкрити рахунок і завоювати другу путівку від нашої групи у півфінал. А Олександру Петракову зі своїми підопічними доведеться повертатися додому і розпочинати підготовку до Чемпіонату світу 2015 (U-20) у Новій Зеландії.

Євро-2014

Німеччина U-19 - Україна U-19− 2:0

Голи: Зельке 3, Зельке 66

Німеччина U-19: Шніцлер, Брандт (Локемпер 81), Штендера, Зельке, Езтуналі, Мухтар, Кімміх (Трюмнер 72), Кемпф, Штарк, Хольтхаус, Акпогума (Іттер 77)

Україна U-19: Сарнавський, Харатін, Соболь, Коваленко, Маркович, Бєсєдін (Яремчук 75), Банасевич (Білоног 82), Чумак, Танковський (Ткачук 71), Бурда, Качараба

Попередження: Соболь 36, Маркович 50, Бурда 77, Штарк 88


Категорія: у світі | Переглядів: 710 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: