Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Ф.Медвідя" громить гостей з Перечинщини (ФОТО)
19:37
"Ф.Медвідя" громить гостей з Перечинщини (ФОТО)
Команда Вадим Мердеєва робить хороший заділ у боротьбі за перше місце у своїй групі.

Гості з Турї Ремети укомплектовані в основному молодими футболістами, тоді як господарі роблять ставку на досвідчених виконавців. І як показала гра, різниця між ними була не лише у віковій площині, але й у класі.

Вже на 3-ій хвилині Іван Делеган увійшов у штрафну з лівого краю і з доволі гострого кута пробив голкіпера – 1:0.

Перечинці скористались помилкою захисника біло-синіх, який втратив м’яч і Горват вивів Воронича на ворота та удар останнього пройшов повз ворота.

На 7-ій хвилині Делеган вже асистує Стецю, який з 14 метрів пробиває точно в кут – 2:0.

Територіальна перевага новодавидківців не піддавалась сумніву, вони впевнено вели гру. На 11-ій хвилині Євген Качур-старший віддає передачу вперед, два захисники гостей не розібрались хто має вибити м’яч і Варга опиняється один перед воротами і технічно перекидає Копанича – 3:0.  

Після подачі з кутового Кузьма на дальній стійці замикав головою, але не точно. Та за мить Кузьма виправився, здійснивши прохід правим флангом і прострілив у штрафну, де Майдич зупинив круглого, а Стець цим скористався і забив свій другий гол у матчі – 4:0.

За три хвилини Качур подав кутовий, а Сироватко найвище вистрибнув і переправив шкіряного у сітку воріт – 5:0.

На 28-ій хвилині туряни провели стрімкий контрвипад, Кучак пройшов правим флангом і подав у карну зону, Скубеній отримав м’яч на лівому краї штрафної і обвідним ударом поцілив у дальню дев'ятку – 5:1.

Моторний Делеган накрутив двох захисників на вході у штрафну і пробив з 10 метрів, але мимо. У відповідь гості могли забивати вдруге – в ході триходівки Іван Мешко, Воронич, Валентин Мешко, останній вийшов на рандеву з голкіпером та Горчак рятує свої ворота відбивши удар нападника ногою. Під кінець тайму Делеган після подачі з корнера влучає у стійку.

У другому таймі Ф.Медвідя продовжували контролювати хід зустрічі. На 54-ій хвилині Юрій Стець прострілив у штрафну, де Майдич намагаючись вибити зрізав м’яч у свої ворота – 6:1.

За дві хвилини президент новодавидківців, який тільки-но з'явився на полі взяв участь у черговому взятті воріт. Мердеєв віддав короткий пас Стецю, який вивів Делегана один в один з голкіпером і рахунок стає 7:1.

Перечинці більше за рахунок індивідуальних дій намагались прорватись до чужих воріт. На 72-ій хвилині Цап виконав простріл з правого краю, а Товтин з 10 метрів влучно пробиває – 7:2.

Біля протилежних воріт господарі марнували багато можливостей для збільшення рахунку, особливо настирним був Вадим Мердеєв, який пробивав з різних дистанцій. Могли забивати Сироватко та Валентин Мешко, які не реалізували виходи сам на сам. І лише під завершення зустрічі Мердеєв зумів відзначитись, замкнувши простріл Михайла Калія – 8:2.  

 Ф.Медвідя досить легко розправляється з турянами, хоча цілком могли довести число забитих до двохзначного.
 
 
ФК «Ф.Медвідя» – ФК «Т.Ремета» – 8:2 

Голи: Делеган І. 3, 56, Стець Ю. 7, 20, Варга Ю. 11, Сироватко А. 24, Мердєв В. 89 – Скубеній М. 28, Майдич Ю. 54 (автогол), Товтин Р. 72.
 
ФК «Ф.Медвідя»: Олександр Горчак, Юрій Варга, Юрій Стець, Олександр Кузьма, Євген Качур, Ян Кобака, Андрій Сироватко, Сергій Кампов, Михайло Калій, Іван Делеган, Євген Качур-старший.
На заміну виходили: Олександр Олексик, Михайло Балаж, Вадим Мердеєв.  
 
ФК «Т.Ремета»: Олександр Копанич, Михайло Стегура, Юрій Майдич, Олександр Данканич, Іван Мешко, Богдан Кучак, Юрій Цап, Станіслав Горват, Олександр Воронич, Валентин Мешко, Андрій Шумаєв.
На заміну виходили: Роман Товтин, Михайло Скубенич, Василь Біган, Антон Ганич, Іван Кучак.
Тренер – Василь Пастеляк.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1201 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: