Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Ф.Медвідя" на класі розбирається з "Р.Комарівцями" (ФОТО)
19:09
"Ф.Медвідя" на класі розбирається з "Р.Комарівцями" (ФОТО)
Команда Мердеєва громить чергового суперника в Лізі чемпіонів Закарпаття.

Обидві команди вдало стартували в Лізі чемпіонів, маючи по дві перемоги і в цьому матчі вирішувалась доля першого місця в групі. Господарі були беззаперечними фаворитами цього протистояння, що і почали доводити на полі з перших хвилин.

Вже на 4-ій хвилині Медвідь вийшов на ударну позицію, але з 15 метрів пробив мимо. В наступній атаці новодавидківці подавали кутовий, Бізяєв на ближній стійці вибив шкіряного, Делеган грає на підборі і б'є з 16 метрів, воротар переводить на ще один корнер. Качур подає тепер на дальню стійку, де Сироватко без перешкод пробиває головою – 1:0.

За мить Стець вийшов один в один з кіпером та його удар прийняла на себе стійка. Гості лише після першої десятихвилинки зуміли відповісти. Катрич відкинув під удар Магдонасу та Іван з 19 метрів пробив трохи вище. Медвідь організував Стецю ще один вихід сам на сам ,але Юрій пробив повз ворота. Господарі перегравали суперника і створювали момент за моментом. Стець пробивав з 18 метрів, Гвазава кулаками відбив. На 21-ій хвилині Сироватко прострілив справа, Делеган на паузі поклав на землю голкіпера і закотив круглого у ворота – 2:0.

За сім хвилині після подачі з кутового Гвазава не втримав м’яч у руках і Кабацій добив у ворота – 3:0.

Комарівці на деякий час зуміли повернути інтригу в матчі. На 33-ій хвилині їм вдалася швидка контратака, Ільницький пройшов лівим краєм і вивів Терновая на ворота. Перший удар нападника Горчак відбив та Михайло добив у ворота – 3:1.

Одразу ж гості могли забивати вдруге. Вейгеш навісив з штрафного у карний, воротар відбив, Терновай спробував добити, але влучив у руку лежачому Сироватку, свисток арбітра промовчав. Ще одне добивання захисник господарів виніс з лінії воріт. Ще до перерви Терновай пробивав з 18 метрів, але над воротами.

Старт другого тайму був за Давидковом, які притисли суперника до воріт. В одній з атак Ференц зачепив у штрафній Калія, який вимагав пенальті, але отримав лише жовту за апеляції до арбітра. Делеган пробив з 20 метрів, Гвазава забрав. Сироватко прострілив  та Едуард Варга з шести метрів не влучив у ворота. На 63-ій хвилині Сироватко без спротиву потужно пробив з 18 метрів, голкіпер намагався відбити, але м’яч все ж залетів у ворота від його рукавичок – 4:1.

Попри рахунок на полі тривала напружена боротьба, гравці надто емоційно реагували на рішення арбітра. Часто між футболістами виникали перепалки. Одна з таких сталася на грунті національної приналежності, Делеган образив голкіпера Комарівців, за що отримав гірчичник.    

Біло-сині продовжували контролювати хід зустрічі і втілювати свою перевагу у голи. На 74-ій хвилині Варга навісив у штрафну, а Медвідь з п’яти метрів розстріляв ворота – 5:1.

За чотири хвилини Едуард Варга відкинув п’яткою під удар Делегану й Іван з семи метрів оформлює дубль – 6:1.
Гості скористалися помилкою захисту суперника, Магдонас перехопив м’яч, вийшов один в один і переграв воротаря – 6:2.

Крапку у цьому матчі поставив Юрій Варга, який з 10 метрів забив сьомий гол своєї команди.

Комарівці не змогли скласти гідного опору Ф.Медвідя. Мукачівці в третьому матчі поспіль забивають мінімум шість голів.   
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа, Іван Біров
Делегат матчу – Анатолій Плеханов
 
с. Нове Давидково, глядачів 100
 
ФК «Ф.Медвідя» Н. Давидково – ФК «Р. Комарівці» 7:2
 
Голи: Сироватко, 7, 63, Делеган, 21, 77, Кабацій, 28, Медвідь, 74, Варга, 89 - Терновай, 33, Манданос, 78.
 
Ф.Медвідя: Олександр Горчак, Михайло Калій, Андрій Сироватко, Євген Качур, Сергій Медвідь, Іван Делеган, Сергій Кампов, Юрій Стець, Ян Кобака, Юрій Варга, Михайло Кабацій.
Запасні: Олександр Кузьма, Едуард Варга, Євген Качур, Вадим Мердеєв.
Тренер – Василь Микуланинець.
 
Р.Комарівці: Іраклій Гвазава, Іван Вейгеш, Михайло Ільницький, Михайло Терновай (Йосиф Горват, 72), Марк Абдель-Гані (Дмитро Ференц, 46), Іван Магданос, Михайло Лукач, Володимир Катрич, Володимир Врабель, Євген Лоскій, Євген Бізяєв.
Запасні: Василь Романюк.
Тренер – Віталій Ковчар. 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1250 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: