Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ф.Медвідя" перемагає Концгазо і позбавляє його шансів на чемпіонство
13:28
"Ф.Медвідя" перемагає Концгазо і позбавляє його шансів на чемпіонство
24-го жовтня на сільському стадіоні у Новому Давидкові проходили матчі 21-го туру Першості Закарпатської області серед команд західної зони.

Після закінчення матчу юнаків на поле за традицією вийшли представники дорослих складів. Цей матч викликав неабиякий ажіотаж серед любителів футболу. Це і не дивно, адже ця була дуже відповідальна для обох команд. Особливо це стосується гостей, адже концгазівці вели безпосередню боротьбу за золоті нагороди.
 
Перший тайм краще розпочали господарі матчу. Вони по спортивному агресивно грали і помітно було, що прагнули чим швидше відкрити рахунок в матчі. Концово напевно аж ніяк не очікувало такого сміливого старту від господарів. За свою пасивність гості отримали гол у власні ворота. Нападник Нового Давидкова Михайло Ковтун отримав м`яч, з лівого флангу змістився в центр, далі обіграв за допомогою елегантного фінта свого опонента і прострілив на вільного Сергія Гливу. Сергієві залишалось тільки підставити ногу і забити гол в порожні ворота, що він і успішно зробив.
 
Надалі напрочуд активний гравець господарів Михайло Ковтун мав ще декілька хороших напівмоментів, які могли перетворитись в голи. Але майстерно також зіграв воротар концгазівців Олександр Костик, який неодноразово в карколомних стрибках рятував свою команду від пропущених голів. Ближче до середини першого тайму гравці «Вітязя» вирівняли гру і створили навіть декілька хороших атак. На перспективних ударних позиціях опинялись В`ячеслав Ковтан та Олександр Свадеба, але м`яч летів трохи мимо воріт. В рівній грі перший тайм так і завершився.
 
У другому таймі гра була дуже емоційна та цікава. Обидві команди намагались демонструвати свій максимум, але на жаль для гостей краще це вийшло у гравців команди «Ф. Медвідя». Вони агресивніше діяли в атаці і той таки Ковтун, який до слова був дуже активний в цьому матчі, мав не один шанс аби подвоїти перевагу своєї команди. Але в самий вирішальний момент Михайлу не вистачило холоднокровності і як підсумок відзначитись голом в цьому матчі він не зумів. Натомість його партнер по команді Василь Бірак, який вийшов на заміну з початком другого тайму зумів подвоїти перевагу своєї команди. Після незначної метушні круглий відскочив до Бірака, який впевнено відправив його у сітку воріт Костика
.
Як підсумок, перемога господарів 2:0, яка позбавляє «Вітязь» навіть теоретичних шансів на чемпіонство і відповідно означає, що новим чемпіоном Першої ліги Закарпаття серед команд Західної зони стає ФК «Бобовище». А новодавидківці в цьому матчі показали напевно найкращу свою гру в цьому сезоні і взяли реванш за поразку у першому колі.
 
 
Арбітр: Бобаль Ю.
Асистенти арбітра: Рогач Я, Головей Е
Спостерігач арбітражу: Головко І.С.
 
ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) - ФК "Вітязь" (Концгазо) 2:0
 
Голи: Глива, 13, Бірак, 85.
 
ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково): Горчак О, Ковач М, Глива С, Кобака Я, Ковтун М, Човрій В, Балаж О, Качур Є, Варга Е, Орос М, ЛозинецьМ.
Запасні: Олексик О, Бірак В.
 
ФК "Вітязь" (Концгазо): Костик О, Кузьма Ю, Будз Б, Селещук В, Бухарієв В, Пінковський В, Горняк А, Пребуш В, Свадеба О, Повхан С, Ковтан В.
Запасні: Микула М, Лович В, Савко С.
Артем Панченко
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1185 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: