Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Фантастична кінцівка у Косівській Поляні
20:18
Фантастична кінцівка у Косівській Поляні
У Косівській Поляні пройшов матч 7-го туру, в якому силами мірялись "Кісва" Із Косівської Поляни та "Вікторія ЛНС" з Білої Церкви.

У Косівській Поляні пройшов матч 7-го туру, в якому силами мірялись "Кісва" Із Косівської Поляни та "Вікторія ЛНС" з Білої Церкви.

До слова гості привезли з собою чималу групу підтримки. Моментами навіть здавалося, що матч проходив у Білій Церкві. Адже армія вболівальників гостей була справді вражаючою.

Протистояння традиційно розпочалось з гри юнаків. Господарі як і передбачалось розпочали матч напрочуд активно. Та вже дуже скоро були винагородженні за свою наполегливість. Це Кошук Мирослав прекрасним ударом з лету, ввігнав круглого у ворота гостей. Після цього гра дещо заспокоїлась. В другому таймі на 50-ій хвилині Греченюк Анатолій подвоїв перевагу своєї команди. Після цього гості остаточно розклеїлись. Хоча і до цього вони відверто погано грали. Єдиним гравцем у складі "Вікторії" ,який старався самотужки переломити хід гри на користь своєї команди був 10-ий номер Бокоч Санду. Але як то кажуть "Один в полі бою не воїн". Під занавіс поєдинку втретє засмутив голкіпера гостей 15 номер Попадич Дмитро, який після сольного проходу відправив м'яч у ворота противників. На цьому матч закінчився.

Гра дорослих команд обіцяла бути дуже цікавою та бойовою, адже команди по своїм можливостям приблизно рівні. Забігаючи наперед скажу: всі очікування вболівальників виправдались в повній мірі. З перших же хвилин гравці "Кісві" побігли шукати щастя у воріт противника. Зрештою це їм і вдалось. На 8-ій хвилині капітан господарів Попович Павло прекрасним обвідним ударом з гострого кута відправляє м'яч прямісінько в дев'ятку воріт "Вікторії". Після пропущеного голу вболівальники гостей активно підганяли своїх гравців вперед. І гравці зрештою їх послухались. На 12 хвилині захисник "Кісви" відверто підіграв собі рукою у своєму штрафному майданчику. Арбітр матчу Назар Дьордь без вагань вказав на позначку. Виконувати пенальті був змушений гравець "Вікторії" Штефан Василь. З своїм завданням гравець гостей прекрасно впорався, розвівши воротаря та м'яч по різним кутам. Після цього гра точилась в центрі поля, було багато боротьби та фолів. Цікавим хіба, що був момент з пробиттям штрафного удару у виконанні героя поєдинку Поповича, м'яч після його пострілу попав у хрестовину воріт гостей. Ось на цьому і закінчився перший тайм.

Другий тайм був наповнений боротьбою гравців обох команд. Майже ніяких комбінацій, і ніякої краси футболу команди не демонстрували. Тільки боротьба у центрі поля. Це єдине, чим запам’ятався другий тайм. Але у виправдання гравців про відсутність технічного та комбінаційного футболу може служити той факт, що поле у Косівській Поляні було жахливим. Воно ледве тягне на оцінку «задовільно». Навіть за безпосереднім сприянням «поляни», (якщо її можна так назвати) гості вийшли вперед. 5-ий номер «Вікторії» Жмурко Михайло наважився на удар по воротам з 40-ка метрів. Голкіпер господарів Йосипчук Сергій підсковзнувся і невдало зіграв на виході з воріт. Внаслідок цього м’яч залетів у «браму» господарів. 1-2 на користь Білої Церкви.

Після пропущеного голу «Кісва» побігла відіграватись. Але їм весь час чогось не вистачало для успіху. Чи то «останнього пасу», чи холоднокровності на завершальній стадії ? Невідомо. Було видно, що це явно був не день команди із Косівської Поляни.

Натомість під кінець поєдинку стався епізод який повністю перевернув ситуацію з ніг на голову. На 92 хвилині арбітр, за так звану «накладку» з боку захисника гостей призначає справедливий штрафний удар на користь «Кісви». Очевидно, що це був останній шанс господарів відігратись у недільному матчі. І цей шанс вони прекрасно використали. Попович Павло пробив під перекладину і оформив дубль. Матч закінчився з справедливою нічиєю 2-2.

Але тут почалось найцікавіше. Натовп вболівальників з Білої Церкви ринувся виясняти відносини з головним арбітром матчу. До речі самі гравці гостьової команди, які були на полі в той час, ніяких претензії до судді не мали. Адже вони всі були поряд із цим епізодом і прекрасно бачили, що штрафний удар був повністю по ділу. Все закінчилось погрозами фізичної розправи з арбітром. Навіть більше. 11-ий номер гостей Дан Якуб, який внаслідок травми зійшов з поля ще в першому таймі наніс два легкі удари арбітру. Одного разу на полі після гри, а другого коли суддя матчу заходив у роздягальню. В цей момент Дан Якуб був перевдягнутий у звичайний одяг.

Ось цим ганебним інцидентом і закінчився недільний поєдинок в Косівській Поляні.

Олександр Бодня

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1111 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 lelaK  
0
Такійматеріал про "Кісву" нібито про( Барселону ) ,а про арбітраж навіть не требаніяких коментарів ,коли рефері обласного рівня не розуміє що вод м'яча у гру не може бутеположення поза грою яке він зафіксував при кожному удару від воріт, а ( Легендарний Дьордь Н) навіть незробив йому зауваження, а за пеналти що він призначив та мало не зломав руку
захиснику, як можна було не призначати пенальті.Чі знаете ви скильки тривала
гра 98хв а штрафний він призначив на 96хв матчу тобто гра тривала поки не
забила "Кісва"гол!

1 Андрей  
0
Був на матчі. Дурні румунські вболівальники вели себе паскудно. Сразу видно цигани. Судья чесно відсудив. Дав їм пінільті в першому таймі, а вони йще шось хочуть від нього

الاسم *:
Email *:
كود *: