Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Фаворит пройшов ще один бар’єр (ФОТО)
17:40
Фаворит пройшов ще один бар’єр (ФОТО)
Про ще один поєдинок-бурю від діючого володаря трофею, читайте далі.

Фаворит пройшов ще один бар’єр (ФОТО) За офіційною інформацією ФФЗ в Сільці мав відбуватись дуже конкурентний матч «Великі Лази» – «Оболонь-2», та коли я опинився на стадіоні, то зрозумів, що головні зірки цьогорічної ЛЧЗ Іван Делеган, Едуард Варга та Андрій Сироватко, які розминались перед грою, явно не з Великих Лазів, а тим паче не з Хуста.   

Щодо самого поєдинку, то з самого початку стало зрозуміло хто на сілецькому полі реальний газда. Футболісти «Ференца Медвідя» одразу захопили контроль над м’ячем, а їх опоненти контратакували. При цьому за команду з Тячівського району грав 12-й гравець його величність північний вітер, який зносив м’яч точно в напрямку воріт опонентів. У команди з Мукачівського району також був свій 12-й гравець – болото біля своїх воріт, у якому застрягали м’ячі після прицільних ударів опонентів. Зрозуміло, що після перерви ці переваги змінились із точністю до навпаки. На 6-й хвилині на завершенні наступу по центру Сироватко заробив право на штрафний, а Делеган прицільно пробив. Після рикошету від опонента, м’яч полетів повз ліву стійку.

Через чотири хвилини Едуард Варга з допомогою фінтів пройшов кількох опонентів і прострілив на ближню стійку, де Качур-молодший підклав ногу й влучив у ближній кут. Корнута зреагував. Ще через дві хвилин на завершенні контратаки на хорошу ударну позицію вивели Добоша, та м’яч застряг у болоті й не дозволив Дмитру обробити себе, чим скористався Горчак, який «вигриз» його руками. На 16-й хвилині на простріл із правого флангу Івана Добоша на дальній стійці на якусь мить не встиг Бегаль, що поглядом супроводжував виліт круглого повз ворота. Та вже за мить він влетів у сітку, щоправда інших воріт. Спрацювала триходівка по центру. Делеган коротко віддав трохи лівіше на Варгу, а Едуард переадресував трохи вперед і правіше на іншого Варгу. Юрію залишалось тільки вколотити круглого в сітку – 1:0.

Після цього суперник трохи перехопив ініціативу й гостро відповів через шість хвилин, коли Лучко прострілив із лівого флангу на дальню стійку, а Іван Добош із гострого кута з п’яти метрів пробив повз ближній до нього кут воріт. На 27-й хвилині Бегаль завдав першого влучного удару своєї команди, коли з 18-ти метрів поцілив у правий кут. Воротар вчасно змістився й зреагував. У своїй наступній атаці правим флангом зі зміщенням до центру новодавидківці, за яких із середньої відстані влучно в правий кут приклався Делеган, подвоїли рахунок – 2:0.

Під завершення тайму сині остаточно вирішили долю путівки до наступного етапу. Спочатку, після удару здалеку Варги, Корнута хоча й відбив, та партнери Едуарда двічі добивали зблизьку. Ростріл Сироватка впритул Юрій зміг парирувати, та Делеган наступним рухом додав м’яч у сітку – 3:0.

До перерви вонігівці завдали три удари, на два з яких зреагував воротар, а третій полетів трохи вище поперечини. Натомість, їх опоненти змогли знову вивести Делегана на вбивчу близьку ударну відстань, чим Іван сповна скористався – 4:0. За мить Богдан Шваля виходив на воротаря, та Горчак відбив його удар за межами штрафного майданчика місцем, яке його опонентам нагадувало руку, тому апелювали щодо цього несамовито.

Другий тайм пройшов трохи спокійніше. Новодавидківці комбінували з прицілом на півфінал, а суперник намагався щось змінити. Показовою щодо цього була атака на 53-54-й хвилинах. Едурад Варга прострілив із правого флангу в карну зону на Делегана, а Іван коротко переадресував ще лівіше на Сироватка. Андрій знову повернув на Делегана, який опинився на вбивчій ударній позиції, та одразу не пробив, а далі його «з’їло болото та захисники».

Через шість хвилин на ще один простріл Едуарда Варги з того ж краю на протилежному куті штрафного майданчика відгукнувся Делеган, який з лету пробив у ближній верхній кут, та суперника врятувала поперечина від якого круглий зрикошетив у поле. У наступній атаці правим флангом вже Делеган асистував партнеру, коли віддав трохи лівіше на Стеця, а Юрій вколотив м’яч у ближню праву дев’ятку – 5:0. Через шість хвилин Делеган у стилі Ярмоленка зробив зміщення з лівого флангу трохи до центру й закручував у дальню дев’ятку, та круглий полетів у сантиметрах від хрестовини воріт.

На 71-й хвилині простріл зліва від Менджула влучним ударом замкнув Орос. Горчак зреагував. Та в наступний простріл Івана Добоша в центр штрафного майданчика став результативним. Його замкнув ударом із шести метрів Шваля – 1:5. Через три хвилини, на завершенні наступу по центру зі зміщенням вправо на протилежні ворота, Едуард Варга віддав лівіше на Делегана. Іван пройшов кількох опонентів і якісно пробив у дальній кут. Корнута виставив руки і зачепив, а далі м’яч знову застряг у болоті, врятувавши його від голу. Захисник виніс його на лівий край штрафної, та Мердєєв підхопив і влучив у ближній, вільний від воротаря кут, та голкіпера підстрахував партнер по захисту, що виніс круглого з лінії воріт, врятувавши від більшого розгрому.           
 
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Тарас Шопа та Іван Біров
Делегат ФФЗ – Василь Зайтлер
 
с. Сільце, стадіон «Сільце-арена», хмарно з проясненнями, + 7 градусів, 100 глядачів
 
«Ференца Медвідя» Нове Давидково – «Вонігово» – 5:1
 
Голи: Юрій Варга, 17, Іван Делеган, 28, 39, 44, Юрій Стець, 62  – Богдан Шваля, 73.
 
«Ференца Медвідя»: Олександр Горчак, Олександр Олексик, Едуард Варга, Михайло Калій, Ян Кобака, Євген Качур-молодший, Андрій Сироватко, Юрій Варга, Юрій Стець, Іван Делеган, Сергій Медвідь.
Запасні: Сергій Кампов, Олександр Кузьма, Євген Качур-старший, Вадим Мердєєв.
 
«Вонігово»: Юрій Корнута, Богдан Шваля, Олександр Добош, Іван Рак, Дмитро Добош, Євген Олаг, Іван Бегаль, Василь Лучко, Михайло Олаг, Олег Менджул.
Запасні: Михайло Шваля, Степан Орос, Олег Терпак, Роман Драч, Михайло Сідін, Іван Стан.
Тренер – Іван Рак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1052 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: