Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Фаворит знову не зміг розмочити Підгорянського
19:58
Фаворит знову не зміг розмочити Підгорянського
Саме так можна сказати про поєдинок воротаря «Бобовища», який, на рівні з Іваном Ковачем, став героєм поєдинку проти «Середнього».

Саме так можна сказати про поєдинок воротаря «Бобовища», який, на рівні з Іваном Ковачем, став героєм поєдинку проти «Середнього».

Середнянці почали перший тайм без зайвої розвідки і вже на 25-й секунді, на завершенні атаки по центру, виводили на хорошу ударну позицію Соскиду, та того на якусь мить випередив воротар. Далі було кілька спроб виноробів, продертись лівим флангом, де джерелом активності був невтомний Ізай. Їх знівелювали вдалі дії Назаркевича і його захисної компанії. І хоча першого удару на 3-й хвилині завдав Предчук, який приклався з 20-ти метрів, та перший влучний постріл за якусь мить був за його опонентами. Підопічні Ковача розігнали атаку правим флангом зі зміщенням до центру, на завершенні якої Ріхард Шольц влучив у правий нижній кут. Шом відбив. Кізман підбігав на добивання, та його на якусь мить випередив Іштван і забрав м’яча до рук.

У середнянців небезпеку вносили навіси та простріли з флангів від Стегури, Лазара та Лебідя. Під час одного з таких загострень, на 8-й хвилині, м’яч на радість небагатьох присутніх фанів «Середнього» опинився в сітці. Предчук зміг таки замкнути простріл з лівого флангу, однак Магурський підняв прапорець, чим викликав невдоволення гостей. Футболісти «Бобовища» відповіли конструктивною атакою по центру, під час якої заробили штрафний. Після його розіграшу влучного удару з 25-ти метрів у праву девятку завдав Синкін, та на нього зреагував воротар.

У середині тайму середнянці, незважаючи на те, що суперник трохи вирівняв контроль над м’ячем, продовжували нагнітати ситуацію біля чужих воріт. Партнери продовжили шукати пасами ноги та голови Предчука та Соскиди, однак ті ховались за кінцівками суперників і уникали зустрічей із м’ячем. Так сталось на 18-й хвилині, коли обидва були біля м’яча на дуже вигідних позиціях, та той врешті оминув стійку. Винятком стала 27-ма хвилина, на якій атаку по центру влучним пострілом з льоту завершив Предчук. Круглий полетів під поперечину десь посередині між правою стійкою та центром воріт. Підгорянський не без проблем зреагував на нього. У суперника запам’ятились тільки гострі навіси від Ізая, з якими справились Шош та Ганич, та трохи неточний удар із 40-ка метрів від Чобо Товта, що з’явився на заміну замість Герца.

У кінці тайму «Бобовище» повністю віддало ініціативу супернику. Як наслідок, єдина відносна гострота для Шоша сталась на 31-й хвилині, коли під час атаки лівим флангом місцеві заробили стандарт з 40-ка метрів. Після удару Сергія Клочанка м’яч полетів повз стійку.

У «Середнього» суттєво додали в активності Лазар, Лебідь, Сегедій, Предчук та Соскида, за участю яких відбулось більшість загострень. Останньому навіть вдалось кілька разів завдати ударів як головою так і ногою, після навісів Лебідя. Та м’яч або летів дуже легко або повз рамку воріт. Винятком стала 43-тя хвилина, коли Соскида на завершенні атаки правим флангом, влучно пробив із гострого кута в дальню шістку. Воротар зачепив м’яч і той рикошетом від його руки полетів повз стійку.

На початку другого тайму біля воріт «Бобовища» було набагато спокійніше. Запам’ятались хіба навісні передачі Стегури та Лебідя. На один із таких пасів зі штрафного на 54-й хвилині відгукнувся Предчук. М’яч, після його удару головою, полетів поруч з правою дев’яткою. Господарі відповіли на 58-й хвилині, коли Сергій Клочанко скористався скидкою від Ріхарда Шольца і влучно пробив. Шош зреагував.

Середина тайму стала найкращим відрізком для «Бобовища», яке було дуже близьким до того, щоб вирвати перемогу в основний час на 69-й хвилині. Під час чергової атаки правим флангом винороби заробили право на штрафний удар. Після навісу на лівий край воротарського майданчика із вбивчої позиції пробивав Сергій Клочанко. Шош продемонстрував чудову реакцію і відбив. У гостей гострі атаки відбулись на 62-й та 71-й хвилинах. На завершенні першої з них по центру Стегура пробив повз праву стійку, а під час другої пострілом повз ліву дев’ятку запам’ятався Предчук.

У кінці тайму «Середнє» намагалось тримати темп, а суперник вміло збивав їх порив. До ударів справа майже не доходила. Підопічні Фанти віддавали перевагу навісним та прострільним передачам від Лебідя, Стегури та Ганича, на які Соскида підключався стоячи. Винятком стали 82-га та остання 94-та додана хвилини. У першому епізоді атаку лівим флангом завершив ударом повз стійку Задорожний. Другий епізод виник тоді, коли арбітр вже мав намір дати фінальний свисток. Стегура заробив штрафний. Після навісу зі стандарту на лівий край воротарського майданчика, Задорожний влучно пробив головою в дальній кут. Підгорянський однією рукою дотягнувся до м’яча і з другої спроби заволодів ним, підсумувавши черговий сухий поєдинок за своєю участю.

Не знаю чи готувались підопічні Фанти до післяматчевих пенальті, та цей розіграш лотерейного квитка вони згадуватимуть як у страшному сні (подібний кошмар колись у кубкових поєдинках переслідував «Берегвідейк»).

Перший дотик із точки від досвідченого Соскиди і м’яч полетів повз стійку. Підгорянський був не проти такого подарунку від забивного Рулі. Чобо Товт поклав Шоша в лівий кут, а сам переправив м’яч у правий нижній кут, вивівши свою команду вперед. Аналогічно з Підгорянським зробив Стегура і тимчасово зрівняв рахунок. Золтан Клочанко знову відправляє м’яч у правий кут. Шош вгадав, та не дістав. Ігор Балаж пробив туди ж. Підгорянський однією рукою відбиває м’яч, зберігаючи реальну та збільшуючи потенційну перевагу своєї команди. Сергій Клочанко – знову в правий кут. Шош вдруге не дістав і робить відставання свого клубу майже безнадійним. Як не дивно, та середнянець Сегедій став першим гравцем який пробив у лівий кут і не прогадав. Та було вже пізно. Сінкін традиційним для цієї серії пострілом зробив пробиття п’ятими гравцями їх ударів зайвим ритуалом – 4:2.

«Бобовище» стає грозою авторитетів кубка Закарпаття 2015 року. Гравці «Середнього», як і «Витязя», кусають лікті за недопрацьовані на тренуваннях години і готуються до регулярного чемпіонату Закарпаття.


Арбітр - Лялюк
Асистенти - Магурський, Пацкан
Делегат матчу - Староста І.І.

Стадіон села Бобовище, 400 глядачів

"Бобовище" – "Середнє" 0:0 (по пенальті – 4:2)

Бобовище: Віталій Підгорянський, Олександр Сенько, Анатолій Богович, Юрій Синкін, Андрій Герц, Крістіан Кізман, Ріхард Шольц, Роланд Шольз, Сергій Клочанко, Іван Качур, Євген Ізай.
Запасні: Золтан Клочанко, Андрій Товт, Чобо Товт, Володимир Козак, Василь Сливка.
Тренер – Іван Ковач.

Середнє: Іштван Шош, Юрій Дрозд, Віталій Ганич, Юрій Назаркевич, Крістіан Сегедій, Михайло Стегура, Андрій Лазар, Антон Предчук, Володимир Дуран, Владислав Лебідь, Руслан Соскида.
Запасні: Євген Мучичка, Василь Дорунда, Степан Федак, Сергій Машталер, Михайло Попша, Ігор Балаж, Тарас Задорожний, Богдан Галик.
Тренер – Михайло Фанта.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1001 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Віталій  
0
Воротар не Підгорянський а Віталій Підберецький

2 Сергій  
0
не клочанко а клочанка, не ізай а євген русин і підберецький а не підгорянський.

1 Гість  
0
Ізай - Русин?

الاسم *:
Email *:
كود *: