Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Федерація футболу Берегівщини підвела підсумки року
21:34
Федерація футболу Берегівщини підвела підсумки року
Сьогодні, 16 грудня, в залі районної ради, керівництво футболу Берегівщини підвело підсумки року.

Федерація футболу Берегівщини підвела підсумки року Зараз закінчилося перше коло дитячо- юнацької футбольної ліги Закарпаття, де наші юні футболісти ДЮСШ та ДЮФК «Берегвідейк» виступали спільно у 4 вікових категоріях 6 – ма командами.

Почесним гостем футбольного свята став відомий український тренер Іштван Шандор – уродженець Закарпаття, який зараз працює в Академії футболу Ференца Пушкаша (Угорщина).

Приємно, що в переповненому залі ніде було впасти яблуку – значить тренери працюють недарма і нове покоління футболістів ще покаже свою майстерність та здобуде футбольну славу для рідного краю.

Звісно, напередодні новорічно-різдвяних свят, не обійшлося без подарунків - юним футболістам Берегівщини вручили солодощі, футбольні м’ячі та форму.

В урочистих заходах також взяв участь і голова райдержадміністрації Іштван Петрушка: "Щиро вдячний всім тренерам, наставникам та батькам за те, що віддають усю свою любов, сили та знання для майбутнього покоління і виховують чудових дітей та справжніх спортсменів. Нових вам успіхів та футбольних здобутків!"
 
Берегівська районна державна адміністрація
ФОТОРЕПОРТАЖ із засідання дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: