Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Федерації футболу допомагають дітям-сиротам
19:52
Федерації футболу допомагають дітям-сиротам
4–5 липня в ужгородському ПАДІЮНі проходив Всеукраїнський фестиваль «Малахіт Закарпаття», організований родинним будинком «Нова сім’я».

4–5 липня в ужгородському ПАДІЮНі проходив Всеукраїнський фестиваль «Малахіт Закарпаття», організований родинним будинком «Нова сім’я».

4–5 липня в ужгородському ПАДІЮНі проходив перший Всеукраїнський фестиваль «Малахіт Закарпаття», організований родинним будинком «Нова сім’я» (керівник Валентина Семенівна Червоноока) та Мукачівською православною єпархією, в якому взяли участь діти-сироти із Закарпаття, Дніпропетровська, Запоріжжя, Сумщини та Хмельниччини.

Два дні діти під овації залу демонстрували свої таланти.

Федерація футболу Закарпаття на чолі з Іваном Дураном також долучилася до цього заходу і вирішила допомогти родинному будинку «Нова сім’я» в літньому оздоровленні його вихованців. Ініціативу підтримали федерації футболу Ужгорода та Чопа. До них приєдналася й газета «Спорт тайм».

У суботу перед гала-концертом із визначенням переможців фестивалю голова ФФЗ Іван Дуран; голова Ради президентів футбольних клубів міста Ужгород, секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв; голова федерації м.Чоп Валерій Самардак; головний редактор газети «Спорт тайм» Степан Селменський привітали учасників фестивалю і вручили кошти на оздоровлення дітей-сиріт.

Футбол об’єднує навколо себе дуже багато людей в нашому краї. І дуже добре, що саме керівники Федерації футболу прийшли на допомогу дітям, які залишилися без батьків. Хто відчуває чужий біль, того розуміє суспільство. Ось чому футбол не байдужий десяткам тисяч мешканців області різних національностей та віросповідань.

Велику допомогу родинному будинку «Нова сім’я» надає і ВНЗ «Східно-європейський слов’янський університет», який уже 15 років бере шефство над дітьми, полишеними батьківського тепла. Активну участь у першому Всеукраїнському фестивалі «Малахіт Закарпаття» студенти й викладачі взяли й на цей раз: як у ролі глядачів, так і учасників.

У понеділок до акції Федерації футболу Закарпаття «Допоможи дітям-сиротам» приєднались також Чобо Кемінь (ФК «Дийдо») та Михайло Цірик ФК «Вільхівці».

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 902 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: