Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Феєрія другого тайму (ФОТО, ВІДЕО)
14:43
Феєрія другого тайму (ФОТО, ВІДЕО)
Про те, як хустяни вдруге поспіль відвантажили опонентам чимало сухеньких, дізнавайтесь далі.

Феєрія другого тайму (ФОТО, ВІДЕО) В останні роки дуже хороша футбольна атмосфера складається у Виноградові, Іршаві та Хусті й при відвіданні цих стадіонів відчуваєш ностальгію, в позитивному сенсі цього слова, за тими часами, коли у обласній вишці грали «Берегвідейк», «Ужгород» та «Минай». От і цього разу мені нарешті вдалось дістатись до столиці «Карпатської України» й місцеві фани приємно вразили підтримкою своїх протягом усього матчу. Не виграти для таких уболівальників було б непристойно. 

Перший тайм був досить оптимістичним для гостей, які намагались відповідати майже на кожну атаку суперників за винятком того, що вони рідше діставались чужої карної зони й у них не було форварда аналогічного Фляшку. На 10-ій хвилині Михайло отримав м’яч перед лівим краєм воротарського майданчика і метрів із восьми пробив повз праву стійку. Через сім хвилин Павлич прорвався по центру, віддав лівіше й трохи вперед на Фляшка, що пробив влучно. Славік парирував і з другої спроби забрав до рук. Ще через п’ять хвилин новий наступ із ліва. Василь Луців прострілив у центр штрафного майданчика й Фляшко метрів з семи міг розстрілювати ворота, та на якусь мить замешкався й суперники винесли м’яч. За мить Луців вибігав на ворота, та Славік вчасно вибіг й зняв поліоританову кулю практично з голови Петра, що вже намагався спрямувати її в правий кут. 

Трохи згодом Куцин непогано подав із ліва на дальню стійку. Веселовський міг замкнути метрів із десяти, та Вадима на якусь мить випередив опонент і головою виніс за ворота. На 26-й хвилині Нергеш добре подав із ліва на дальню частину штрафного майданчика, та Гринишин вибіг і відчайдушно виніс. Масована атака у відповідь по центру за участю половини гравців і Василь Луців виконав хорошу верхову передачу на ділянку перед дальнім краєм воротарського майданчика, куди змістився інший Луців. Петро акцентовано пробив, та Славік зреагував. 

На 37-й хвилині Василь Луців ще раз подав із ліва в карну зону. Опоненти винесли. Павлич підібрав й метрів із двадцяти п’яти цілив у правий кут, та спрямував вище брами. Та найкращий шанс стався через чотири хвилини, коли після вкидання аута зправа на подачу в карній зоні відгукнувся Луців, й проти Петра на межі фолу зіграв Товт. Та падіння атакувального гравця не справило враження на Котубея. Кодря на продовженні акцентовано пробив метрів із дванадцяти в сантиметрах над лівою дев’яткою. Далі на завершенні атаки зліва Василь Луців коротко віддав на Пилипа. Микола переадресував у центр на Хайнаса. Владислав прострілив на дальню стійку й Фляшко зовсім трохи не встиг, щоб замкнути метрів із чотирьох за мить до перерви. 

На старті другої половини Василь Луців пробив і м’яч рикошетом від опонента полетів повз праву стійку. Він же й подав з кутовий, після якого господарі провели змістовну атаку віялом. Іванов сильно пробив і м’яч рикошетом потрапив до Фляшка, який перебував перед правим краєм воротарського майданчика. Михайло ударом під протилежну стійку відкрив рахунок – 1:0. Через шість хвилин Славік віддав дальній пас на Скунзяка, який опинився на хорошій ударній позиції, та Гринишин вчасно вибіг із воріт і ногою виніс за бокову лінію. Оборонні гравці обох команд усе частіше віддавали хороші дальні паси в напад. Одна з таких передач виводила Фляшка фактично на воротаря й Товт, наздоганяючи Михайла, схопив його за футболку. Котубей запалив перед ним «червоне» світло й інтрига в матчі зменшилась до мінімуму.   

Трохи згодом відбулась атака зліва направо й Кодря подав, а Павлич скинув під удар Хайнасу, що пробив вище правої дев’ятки. Далі наступ зліва завершився точним ударом, який Славік відбив перед собою, а його партнери не підстрахували. Фляшко підбіг і додав м’яч у сітку – 2:0. 

Через три хвилини за наслідками штрафного зліва Скунзяк скинув правіше під удар Веселовському. Вадим пробив метрів із двадцяти, та полетіло лівіше. Фляшко у відповідь із допомогою дриблінгу залишив позаду двох опонентів, та далі від нього виштрикнули м’яч. Петро Луців підібрав і з дуже хорошої позиції пробив повз ліву стійку. Далі Кодря виконав хорошу розрізну передачу на дальню стійку на Луціва й Василю залишалось тільки влучити в ближній кут – 3:0.

Після цього Петро Луців розіграв із Фляшком короткоходівку й далі вони віддали на Пилипа. Микола із дуже хорошої позиції, прямо перед воротами, небезпечно пробив поруч із правою стійкою, змусивши стадіон зітхнути з розпачі. Та через деякий час стандарт дозволив усіх радіти несамовито. Петро Луців подав із кутового з лівого флангу й джокер Щербакова Дочинець, що тільки но вийшов з лавки, вколотив м’яч під поперечину трохи ближче до правого, ніж лівого, кута воріт – 4:0.    

Пізніше Павлич із середньої дистанції пробив вище правої дев’ятки. Лисаченко добре подав у відповідь із правого флангу на ділянку в центрі в чотирнадцяти метрах від воріт на Грицкевича. Від Олександра вибили м’яч, та Бакша підібрав і з двадцяти п’яти метрів пробив повз ліву стійку. На 84-й хвилині Роберт Пилип віддав уперед на Дочинця, який відкинув на Луціва. Василь пробив над правою девяткою. Через дві хвилини Петро Луців подав із права на ближній край штрафного майданчика на Бойка, який пробив поруч із дальнім нижнім кутом. Далі Петро Луців  подав із лівого флангу на другого Луціва, який головою влучив у рамку. Славік зреагував і уникнув «пенти».            


Арбітр – Петро Котубей,
Асистенти – Мирослав Горгош та Сергій Боднар,
Четвертий арбітр – Георгій Жбора, 
Делегат ФФЗ – Віктор Наскалов

13 червня, м. Хуст, стадіон «Карпати», хмарно з проясненнями, + 21 градус, 550 глядачів

«Хуст» – «Вільхівці» – 4:0 (0:0)

Голи: Фляшко, 48, 60, Василь Луців, 65, Дочинець, 72.

«Хуст»: Віталій Гринишин (Дмитро Кашка, 81), Владислав Іванов, Володимир Корнутяк (Данило Бойко, 77), Максим Кодря (Роберт Пилип, 77), Дмитро Вдовиченко, Владислав Хайнас, Богдан Павлич, Петро Луців, Василь Луців, Михайло Фляшко (Владислав Заровний, 70), Микола Пилип (Роман Дочинець, 60), 
Запасні: Ярослав Бучок, Віталій Юришко,  
старший тренер – Олександр Щербаков,

«Вільхівці»: Юрій Славік, Володимир Товт, Вадим Селещук, Павло Кривка, Володимир Лисаченко, Іван Куцин (Олександр Грицкевич, 58), Йосип Пайдич (Мартин Бакша, 51), Юрій Савка, Едуард Нергеш, Іван Скунзяк (Віталій Мадяр, 80), Вадим Веселовський (Андрій Гаврилів, 77),   
Запасні: Костянтин Марко, 
тренер – Юрій Бучок,
Вилучення: Товт, 58 (за позбавлення команди суперника очевидної гольової можливості)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 877 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: