Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФФЗ зняла з ФК "Минай" три очки
11:56
ФФЗ зняла з ФК "Минай" три очки
У нинішньому сезоні минайська команда зазнала безпрецедентне покарання - за перебільшення кількості проведених замін з них знято три очки.

ФФЗ зняла з ФК КДК ФФЗ прийняв рішення зняти три очки з ФК "Минай". Причиною цього стало, як повідомляє офіційний сайт ФФЗ, порушення регламенту змагань у матчі 9-го туру Чемпіонату області з футболу сезону 2016 року між командами ФК «Минай» (Минай) – ФК «Оболонь» (Хуст), а саме Статті 19, п. 7 "У матчі дозволяється заміна не більше 7 футболістів".

Останню заміну минайці провели на 88 хвилині і вона на результат не мала ніякого впливу.
 
Після того як "Минай" отримав офіційне повідомлення про це рішення, його керівники в 10-денний строк можуть подати апеляцію.
 
Зараз, після 11-ти турів, у "Минаю", що знаходиться на 3-му місці, 21 очко, і тепер відстань до першого місця збільшилась до семи пунктів. А Середнє, з яким вони грають вже у цю неділю, тепер відстає від команди Гібалюка вже лише на два пункти.

 
Витяг № 9
із рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття
 
м. Ужгород                                                                               30 червня
Присутні: Головко І.І., Дем’ян В.Н., Жига Г.Ю.

Прядок денний:
Розгляд протесту ФК «Оболонь» (Хуст) щодо результату матчу 9-го туру Чемпіонату області серед аматорських команд між командами ФК «Минай» та ФК «Оболонь» (Хуст), який відбувся 12 червня 2016 року.

Розглянули: рапорт арбітра матчу № 59 Віктора Печунки, відеозапис матчу, пояснюючу арбітра.

Вирішили:
  1. За порушення регламенту ФФЗ (стаття № 19 – Учасники матчів та заміни футболістів п. 7) тренерським штабом футбольного клубу «Минай» у матчі області з футболу № 59 від 12.06.2016 року між командами ФК «Минай» – ФК «Оболонь» (Хуст) результат матчу 4:1 на користь ФК «Минай» анулювати.
  2. Зарахувати поразку ФК «Минай» з рахунком 3:0 на користь ФК «Оболонь» (Хуст).
  3. Арбітра матчу, асистента № 1 та четвертого арбітра (Віктор Печунка, Ігор Граб, Станіслав Найда) відсторонити до 16.08.2016 року від обслуговування Чемпіонату, Першості області та інших офіційних змагань ФФЗ.
  4. Комітетам ФФЗ, представники яких обслуговували цей матч, провести службове розслідування по якості виконання призначеними особами функцій федерації у цій грі.
  5. На ФК «Минай» накласти грошове стягнення в розмірі 1500 грн (одна тисяча п’ятсот) за порушення статті № 11 регламенту змагань (відеозапис гри).
  6. Комітету з проведення змагань довести це рішення КДК до відома футбольних клубів та райфедерацій футболу Закарпаття.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1520 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Макс  
0
vALERON1103 буду вам дуже вдячний, якщо скинете сюди ссилку на відео, але я мав на увазі відео із Зимової першості, де Микуляк перебрав гірчичників! За Хуст я бачив, що замін більше було і навіть там прописано в регламенті, що тільки 7 замін можна робити, але про зняття очок нічого не згадують! Можно було обійтись і штрафом, але вже що зроблене то зроблене.

2 vALERON1103  
0
Макс це може ти не бачив цього відео, але воно було всюди. Я дуже поважаю людей, які вкладають гроші в команду. Але візміть в неї фахових менеджерів, які будуть відповідати за жовті та заміни. Ну не може так бути, щоб тренер команди не мав жодного помічника, що підскаже. Про це знає і дійсний тренер команди. А звалювати всю провину на ФФЗ - це взагалі смішно, бо є Регламент змагань. Там чоному по білому прописоно, що і як

1 Макс  
0
ФФЗ вбиває інтригу у чемпіонаті???? Команда реально вкладує, розвивається, а їй ставлять вже не вперше палки у колеса. Звичайно, ніхто не знімав відповідальність із керівництва клубу за ті помилки, які вони допустили, але команда виступає лише перший рік і назустріч їм ніхто не йде, хоча б фінансові санкції застосувати, а щодо зимової першості (перебір жовтих карток у Микуляка), то відеопідтвердження, як от наприклад, із замінами проти Хуста не надали ні на одному сайті, в тому числі телепередача "Час футболу"! Ганьба ФФЗ на чолі з Дураном!

الاسم *:
Email *:
كود *: