Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Фіаско середнянців у Виноградові
22:20
Фіаско середнянців у Виноградові
На виноградівському стадіоні, де проходив центральний матч цього туру, зібралось чимало вболівальників.

На виноградівському стадіоні, де проходив центральний матч цього туру, зібралось чимало вболівальників.

Господарі підійшли до цієї гри не в оптимальному складі. Не лише на полі, а навіть в заявці не було Мудри, Гринишина, Юрія Віщака, а на лаві запасних сидів самотній Іван Білак. Такі кадрові втрати мали б зіграти на руку супернику господарів поля.

З самого початку було помітно, що середнянці гратимуть першим номером - кращий контроль м’яча їм повністю це дозволяв. Середнє з перших же хвилин позначила свої претензії. Вони відтворювались у повноцінній перевазі по всій ширині поля. Перевага у володінні м'ячем була досить відчутною. Та й за кількістю передач господарі переплюнули господарів ледве не в п'ять разів.

Та перший постріл в сторону воріт створив Чонка, удар якого зі штрафного метрів з 32 просвистів над дальньою дев’яткою. Ще за декілька хвилин прохід лівим флангом Мешка закінчився подачею і ударом головю Еріка Віщака, але трошки вище воріт. Більше ніхто не зміг потурбувати Славіка до кінця першого тайму.

Господарі намагались не прижиматись до воріт і вдало пресингували суперника як тільки той переходив половину поля. Довгі розіграші середнянців не вдавалось довести до логічного завершення.

На 37 хвилині удар Ряшка зі штрафного лише чиркнув перекладину із зовнішньої сторони. За три хвилини той таки Віктор Ряшко довгим пасом запускає у прорив Пиняшка, який вискочив на оперативний простір і увійшовши в штрафну з правого боку пробив трішки вище ближньої дев’ятки. Здавалося в другому таймі територіальна перевага гостей мала б перейти в гольову. Та щільна гра «Севлюша» в захисті призвела до того, що темп гри трохи впав - виноградівці успішно зустрічали господарів на своїй половині поля, виграючи велику кількість єдиноборств.

Протягом усього поєдинку відчувалася безперечна впевненість або навіть самовпевненість гравців Середнього. Вони знали, що є очевидними фаворитами і знали про перевагу в класі над Севлюшем, і своєю спокійною грою повністю це виправдовували. Але гості не витягли з територіальної переваги ніяких реальних дивідендів.

На 60 хвилині Ряшко віддає передачу на Гуловича і той увірвавшись з лівого краю в штрафну цілить в перекладину. В середині другої половини зустрічі господарі зуміли достойно відповісти своєю атакою, під час якої Ерік Віщак через незрозумілі дії захисту гостей вискочив віч-на-віч з Славіком, та Юрій вийшов переможцем з цієї дуелі, відбивши м’яч на кутовий. Після подачі з кута поля Ерік знову завдає удару, на цей раз головою, та голкіпер на місці.

Іваниця намагався підсилити гру із лави запасних та свіжі гравці не принесли ефективності в гру. Кузьма, який теж вийшов на заміну, недалеко від штрафного майданчику збив Чонку. Сам постраждалий взявся виконувати стандарт. Точний удар Чонки в ближній кут виявився занадто складним для Славіка, тому він навіть не поворухнувся.

Пропущений гол дещо оживив гостей, і вони відповіли небезпечним ударом головою Вагіна, після подачі зі штрафного. Козар виявився в потрібному місці і забрав круглого.

За декілька хвилин до закінчення основного часу Чонка в середині поля обікрав Ковчара і стрімголов помчався до чужих воріт. Смокоровський не встигав за Юрієм і за декілька метрів до штрафної вирішив зірвати вихід сам на сам прихвативши Чонку за руку, за що дістав червону картку. Небезпечний удар з штрафного з рикошетом Славік зумів впіймати.

Господарі відстояли таку бажану перемогу, яка залишає непогані шанси у боротьбі за нагороди чемпіонату. Старання гравців Середнього були видні, але абсолютно безрезультатні. Тепер підопічним Іваниці до наступної гри потрібно чим скоріш налагодити свій приціл.


ФК «Севлюш» Виноградів - ФК «Середнє» Середнє 1:0

Голи: Чонка, 82.

Севлюш: Василь Козар, Дмитро Жуков, Ерік Віщак, Андрій Ломага, Олександр Логойда, василь Симканич, Олександр Міца, Себастіян Шопота, Юрій Чонка, Юрій Мешко, Віталій Чейпеш.
Тренер: Білак І.

Середнє: Юрій Славік, Олександр Ковчар, Михайло Крьока, Юрій Шукаль, Мирон Гулович, Роберт Смокоровський, Віктор Ряшко, Ігор Вагін, Іван Жаренко, Іван Бандурович, Василь Пиняшко.
Тренер: Іваниця М.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1064 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: