Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Фінал "Ліги Чемпіонів Закарпаття": доля переможця вирішувалась у одинадцятиметровій лотереї (ФОТО)
12:55
Фінал "Ліги Чемпіонів Закарпаття": доля переможця вирішувалась у одинадцятиметровій лотереї (ФОТО)
У фінальному поєдинку у Іршаві між ФК "Сузір’я" та ФК "Ф. Медвідя" до останньої миті точилась справжня інтрига.

Фінал Переможцем у наднапруженій боротьбі у серії пенальті стала команда з Нового Давидкова.

Напередодні матчу всі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв АТО, позаяк 6 грудня святкується День Збройних сил України.

Свисток рефері про початок матчу, а з ним і перші хвилини цієї важливої дуелі зайвий раз довели - сьогодні на футбольному полі, всупереч холодній погоді, буде спекотно. Швидкий темп на старті зустрічі неабияк потішив присутніх на іршавському стадіоні. 

Ще більше змусив вболівальників на емоціях «хапатися» за голову забитий м'яч на 10 хвилині гри. Одних - від розпачу, інших - від невимовної радості. Рахунок відкрили гравці «Сузір'я». Подачу з кутового успішно завершив Іван Цанько.

Через кілька хвилин Іван Грубінка мав чудовий шанс подвоїти результат. Проте удар з вигідної позиції пройшов значно вище воріт. Іван ще довго картатиме себе за цей промах.

Натиск свалявців поволі зменшився і гравці Нового Давидкова почали гостро відповідати. Тим не менш, ніхто навіть подумати не міг, що вони вирівняють рахунок на табло саме у такий винахідливий спосіб. Ніщо не віщувало біди на 15 хвилині. Спроба кіпера винести м'яч виявилась, відверто, невдалою. Його похибкою відмінно скористався Олександр Міклош, який метрів із 35-ти з лівого флангу зумів закинути м'яч за комірець воротарю 1:1. Від такого чарівного удару ошелешені були всі!

А ще через кілька хвилин новодавидківці святкували друге взяття воріт. Цього разу без феєричних влучань з дальніх дистанцій. Швидка атака завершилась ударом того таки Олександра Міклоша у ближній кут, який вдруге зумів перехитрити воротаря суперника - 1:2.

На початку тайму другого близьким до відновленням рахунку був Степан Стегура. Але завдаючи удар на виконання він не влучив у дальній кут.

Проте вже через кілька хвилин Стегура сповна реабілітувався. Прохід лівим флангом завершився точним прострілом у карну зону, де Іван Грубінка в один дотик переправив м'яч у ворота. Рахунок на табло нічийний - 2:2.

Після голу команди і не думали скидати оберти. Небезпечну нагоду змарнував футболіст Давидкова Олександр Міклош. Удар низом пройшов поряд зі стійкою.

На 78 хвилині дуже прикра обрізка футболіста «Сузір'я» призвела до третього пропущеного м'яча. Відтак, Іван Качур вийшов на побачення з воротарем і не залишив тому шансів. М'яч від стійки залетів у ворота - 2:3.

Довго виступати у ролі наздоганяючих гравцям «Сузір'я» не довелося. Вирівняти рахунок будь якою ціною вимагав і тренер, і вболівальники. Зрештою, самі ж футболісти не шкодуючи ні себе, ні суперника намагались забити такий потрібний м'яч. Зробили вони це за рахунок вдало реалізованого стандарту метрів з 25-ти. Бездоганним виконанням відзначився Едуард Понзель, який уміло перекинув стінку та не залишив шансів кіперу - 3:3.

Далі пішла гра на зустрічних курсах. Команди неслися вперед, що є сил, і до останньої хвилини не втрачали надії перемогти у основний час гри.

Проте, сьогодні долю медалей вирішувала одинадцятиметрова лотерея. Фартовішими, та й зрештою, майстернішими, у ній виявились гравці Нового Давидкова, які перемогли у серії пенальті з рахунком 3:4.


ФК "Сузір’я" (Свалява) - ФК "Ф. Медвідя" (Н. Давидково) 3:3 (п. 3:4)

Голи: Цанько 10, Грубінка 53, Понзель 83 - О. Міклош 15, 31, І. Качур 78. 

ФК "Сузір’я" (Свалява): В. Пявинець, С. Бобаль, В. Нікітін, Ф. Фалес, М. Власик, Ю. Брудняк, Є. Пепеш, І. Грубінка, І. Цанько, Е. Понзель, С. Стегура
На заміні: А. Чубірка, Е. Мельник, О. Власик, О. Грабар, І. Депега
Тренер: Т. Пецкар

ФК "Ф. Медвідя" (Н. Давидково): М. Мангур, Є. Качур, С. Кампов, М. Орос, В. Міклош, М. Калій, О. Міклош, В. Човрій, О. Балах, Е. Варга, І. Качур
На заміні: І. Пазуханич, О. Кузьма, О. Олексик, М. Ковтун, С. Медвідь, А. Лендел, В. Мердеєв, Є. Качур
Тренер: Є. Качур
Олександр Курта для Lobda.at.ua
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1200 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: