Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Фінал першої ліги чемпіонату Закарпаття
21:17
Фінал першої ліги чемпіонату Закарпаття
В цю неділю, 16 листопада, у Вишкові пройде гра за перше місце між переможцем «західної» та «східної» зони.

В цю неділю, 16 листопада, у Вишкові пройде гра за перше місце між переможцем «західної» та «східної» зони.

У цьому двобої зійдуться суперники, які досить впевнено пройшли весь шлях, ні на мить не даючи підстав сумніватись в правильності їх місцезнаходження в турнірній таблиці.

«Карпати» Рахів з самого початку чемпіонату захопили лідерство в свої «зоні», стартувавши з трьох перемог. Майже на протязі всієї дистанції вони тримали вершину, і лише в 4 та 5 турах пропустили вперед Вільхівці, які в результаті зайняли другу сходинку.

Рахівчани десь за три тури до завершення другого кола достроково завоювали чемпіонство у "східній" зоні і мали змогу трішки розслабитись, програвши останні три матчі (всього 6 поразок в чемпіонаті). За результативністю «Карпати» лише п’яті, а от за кількістю пропущених – другі.

Футбольний клуб з Великої Бийгані взагалі є єдиною командою, яка не знала гіркоти поразки в обласних чемпіонатах Закарпаття цього сезону. Розпочали вони турнір з семиматчевої серії перемог і тільки у восьмому турі вони зіграли внічию з чопським «Локомотивом». Ще дві нічиї підопічні Вайданича зіграли з «Ракошином» та «Баранинцями».

Великобийганці за всіма показниками є кращою командою в своїй «західній» зоні. Саме цей клуб із Берегівщини є фаворитом цієї фінальної зустрічі у Вишкові.


Суперфінал Закарпаття

16.11.2014 14:00
Стадіон с.Вишково

ФК "В.Бийгань" - ФК "Карпати" Рахів"

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1323 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: