Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Фінішна пряма Берегівщини. Яким буде політ «Фенікса» над «Артосом»?
20:52
Фінішна пряма Берегівщини. Яким буде політ «Фенікса» над «Артосом»?
У півфіналах зимового чемпіонату Берегівського району не обійшлося без несподіванок.

У півфіналах зимового чемпіонату Берегівського району не обійшлося без несподіванок.

Трохи більшого ми очікували від «Фенікса», атака якого цього разу обмежилась мінімумом потрібного. І це при тому, що у 80 % своїх попередніх поєдинків його атакувальні гравці забивали не менше 4-х голів у кожному з матчів. При цьому, бадалівці припинили свою рекордну для зимової ліги триматчеву серію, протягом якої щоразу забивали як мінімум 6 мячів. Водночас, тільки з хорошої сторони зарекомендували себе воротар та захисники команди. Вони вчетверте в цьому сезоні та втретє поспіль залишили свої ворота на замку (за першим показником наздогнали кращих у цьому компоненті «Запсонь» та «Артос», а за другим вже повторив аналогічну серію «Запсоні», та зупинився на відстані однієї сухої гри від рекордної для ліги чотириматчевої сухої серії «Артоса»). У підсумку «Фенікс» хоча й продовжив свою рекордну для ліги шестиматчеву переможну серію, та припинив свої інші дві фантастичні серії – триматчеву перемог із різницею в 4 голи і більше та двоматчеву виграшів із різницею в 6 мячів і більше.

Доклав до цього результату свій хист і захисна ланка «Запсоні». Хоча її атакувальні гравці вдруге в сезоні не змогла забити жодного мяча (10 % від усіх аналогічних антидосягнень клубів ліги), та воротар вдруге поспіль та впяте в чемпіонаті загалом пропустив менше двох голів. Як наслідок, дебютне мінімальне фіаско клубу (до цього він переважно вигравав, при одній розгромній поразці від іншого фаворита змагань «Артоса»).

Більш передбачувано завершився інший півфінал. Хоча «Артос» вдруге поспіль не зміг залишити свої ворота на замку, та в атаці цього разу справи пішли непогано. Нападники команди змогли вчетверте в чемпіонаті забити більше одного мяча (один із трьох кращих поточних показників ліги). Для клубу з Гаті це вже друга в сезоні мінімальна перемога (чверть усіх аналогічних звитяг ліги). У головному фіналі ця команда із кращим захистом ліги протистоятиме кращій зимовій атаці, тому цілком можливі післяматчеві пенальті.

«Зірка» не тільки не змогла вдруге поспіль забити більше одного гола, а й вдруге в чемпіонаті пропустила більше одного мяча (що становить трохи менше 9 % від усіх аналогічних поєдинків клубів ліги). У підсумку цілком очікувана друга мінімальна поразка берегівців, які все ж залишаються фаворитом у малому бронзовому фіналі проти головного сюрприза чемпіонату «Запсоні». Найреальнішою є мінімальна перемога зіркових.

8 березня, неділя, півфінали, стадіон села Чопівка

«Фенікс» Бадалово – «Запсонь» 1:0
«Артос» Гать – «Зірка» Берегово – 2:1

15 березня, неділя, стадіон села Бадалово

13.00 – гра за третє місце «Зірка» Берегово – «Запсонь»
15.00 – фінал «Артос» Гать – «Фенікс» Бадалово.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 631 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: