Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Берегово" готується до початку сезону
21:39
ФК "Берегово" готується до початку сезону
20 лютого на стадіоні «Меблевик» у місті Берегово однойменний футбольний клуб зіграв свій перший товариський матч з ФК «Кідьош».

20 лютого на стадіоні «Меблевик» у місті Берегово однойменний футбольний клуб зіграв свій перший товариський матч з ФК «Кідьош».

Головним завданням керманича берегівчан Людвіга Тара є награвання нового складу. Також цей матч дав змогу перевірити гравців, які на сьогодні перебувають на перегляді. Поява в команді таких гравців як: Василь Ковтун, Юрій Каганець, Ріхард Бейреш, Іван Чегіль, Олександр та Денис Пахомови (правда через застуду ні один, а ні другий з братів не зміг зіграти перший контрольний матч) показують про хорошу підготовку берегівської команди до обласного чемпіонату. В клубі також повідомляється про ряд нових гравців, які погодились виступати за ФК «Берегово»: Олександр Пакош, Василь Горський та ін.

Залишилися у команді футболісти і з минулого сезону: Микола Міщенко, Юрій Сегляник, Йосип Улинець, Чобо Дудінскі, Валентин Гецко, Іван Сливка та ін.

Сама гра проходила в одні ворота. Футболісти з Кідьоша намагалися провести бодай одну контратаку, а берегівчани експериментували з «шкіряним» на футбольному полі. Загалом у ворота Кідьоша влетіло три сухі м’ячі. Авторами голів стали: (гравець на перегляді), Микола Міщенко та Іван Чегіль.

Головний тренер ФК «Берегово» Людвіг Тар: Сьогодні основним завданням гравців стоїть набрати фізичну форму. Команда в стадії до укомплектування. Нажаль через стан здоров’я багатьох футболістів не змогли усіх переглянути.

Кого можете виділити на полі із сьогоднішніх гравців?

Останні тренування дуже сильно позначились на Миколі Міщенко. Він сьогодні був одним з найкращих на полі. Прогресує Чобо Дудінскі. Задоволений Каганцем та Ковтуном. Приємно вразив «ветеран» нашої команди Юрій Сегляник.

Чи плануються найближчим часом ще товариські матчі? Чи буде команда шукати ще новачків?

Найближчим часом хотіли зіграти з ФК «Вари». Далі вже будем шукати суперників по сильніше. Спочатку хочу, аби гравці відчули себе у команді. Що до новачків, то до кожного хорошого футболіста ми будемо придивлятися. Не виключаю, що на наступний матч будемо запрошувати декількох гравців на перегляд.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 929 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: