Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК "Берегово" отримало нового керманича
19:49
ФК "Берегово" отримало нового керманича
Після серії невдач керівництво головного клубу міста звільнило Людвіга Тара з посади головного тренера та назначило Мирослава Бабяка.

Після серії невдач керівництво головного клубу міста звільнило Людвіга Тара з посади головного тренера та назначило Мирослава Бабяка.

Мирослав Юрієвич Бабяк народився 25 жовтня 1975 року в Ужгороді. Закінчив Київський університет права Національної Академії Наук у 2011 році. У 2008 році отримав ліцензію по футболу.

Свою професійну футбольну кар’єру розпочав в ужгородському «Закарпатті». Далі футбольне життя пройшло у хустському «Фетровику», який на той час виступав у другій лізі України. Після Хусту було повернення до Ужгорода, а згодом виступи за друголігову «Ниву» з Миронівки. У 1997 році став гравцем ужгородської «Верховини».

Потім кар’єра продовжилась у мукачівських «Карпатах». У 1998 році Мирослав продовжив грати у сусідній Угорщині. Спочатку грав за ФК «Демечері» у першій лізі, а потім у ФК «Захонь» та ФК «Тужер». 3-х разовий чемпіон Угорщини 2-ї ліги. Під завісу кар’єри виступав за "Середнє" та берегівський «Берегвідейк». Останні декілька років тренує юніорів у Дитячо-юнацькій школі футболу «ЗІНЕДІН».

Вже сьогодні відомо, що новий керманич почав вносити свої корективи у формування складу команди. Від ряду футболістів новий коуч відмовився, також повідомив про підписання нових. Більш детальна інформація буде повідомлена згодом.


Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 810 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: