Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ФК «Бийгань» збільшує відрив від суперників
10:35
ФК «Бийгань» збільшує відрив від суперників
У поєдинку між ФК «Баранинці» та ФК «Бийгань», останні показали змістовніший футбол.

У поєдинку між ФК «Баранинці» та ФК «Бийгань», останні показали змістовніший футбол, впевнено подолавши на виїзді підопічних Івана Бисаги.

Центральний матч 6-ого туру, першої ліги, західної зони ФК «Баранинці» вирішили проводити на стадіоні села Концово. Причина – ремонтні роботи на власній арені. Втім, рішення це, зрозуміло, не зіграло особливої ролі ні для номінальних господарів, ні для гостей. Особливо це стосується підтримки 12 гравця – вболівальників. Їх, з обидвох сторін, на матч прибуло немало. Тому, незважаючи на прохолодну погоду з поривами вітру, гравці з свистком арбітра кинулись вперед. Вже на 5-ій хвилині, небезпечну атаку провели гравці ФК «Бийгань», де після удару по воротах з лінії карної площі, м’яч зрикошетив під ногу нападнику гостей. Кіпер «Баранинців» встиг на м’яч першим, тому удар форварда «Бийгані» суддя розцінив як фол.

Наступний гольовий момент для гравців «Бийгані» - результативний. Удар з 25 метрів у каркас воріт «Баранинців» кіпер парирував, але не зафіксував. На добивання першим встиг форвард гостей, Ерік Верейці, який впритул розстріляв порожні ворота, та вивів свою команду вперед – 1:0.

Далі, підопічні Тараса Вайданича взялися за контратакуючий футбол. Грамотні дії в обороні «Бийгані», дозволяли гостям без проблем, в дотик, виводити своїх нападників один на один з воротарем «Баранинців». Проте від голу рятували або неточні удари, або впевнені дії кіпера суперника.

Зіграли свою роль і незрозумілі рішення головного арбітра зустрічі. Наприклад, на 25 хвилині помилка в обороні «Баранинців» призвела до втрати м’яча, та виходу нападника «Бийгані» на побачення з кіпером. Захисник господарів не знайшов іншого виходу, як опертися корпусом на гравця суперника, що призвело до зірваної атаки. Втім, ні червоної картки, ні гірчичника, ні, бодай, штрафного удару, суддя не призначив. Натомість, призначив вільний удар. Як трактувати такий вчинок – страшно спитати. Проте, «Бийгань» впевнено контролювала хід гри до кінця першого тайму.

Початок другого тайму запам’ятався великою кількістю боротьби та дрібних порушень правил. Так продовжувалося до 60-ої хвилини. Далі гості пішли в ті самі комбінаційні контратаки, які хоч і створювали гостроту біля воріт суперника, втім, результативним пострілом завершитись не могли. Підопічні Івана Бисаги теж не відсиджувалися в обороні. На 86 хвилині пас партнера вивів 10-ку «Баранинців» на ударну позицію. Звідки той пробив по воротах. Проте м’яч заплутався у ногах захисників, і «покірно» підкотився під ногу того ж гравця. Та друга спроба успіхом теж не увінчалась. Після удару зі зручної позиції, м’яч пролетів повз правий кут воріт. Такої зручної нагоди зрівняти рахунок в цьому матчі команда господарів ще не мала.

В цей момент, гра проходила на зустрічних курсах. Проте тривало це до 1-ої, доданої до основного часу, хвилини другого тайму. Під час контратаки, 9-ка «Бийгані», Ласло Селеш, пробив з 25 метрів, точно у верхній лівий кут воріт. Кіпер «Баранинців» зміг тільки ледь торкнутися м’яча, але врятувати команду від голу в цьому епізоді йому виявилося не під силу – 2:0, на користь гостей.

Таким чином, «Бийгань» одноосібно очолює турнірну таблицю першої ліги, західної зони, та виходить у відрив від найближчого суперника ще на три очки.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути ТУТ.
Олександр Бодня

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 909 | Додав: Лобда | Рейтинг: 3.8/6
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: